Cristian Popescu Piedone, validat în funcţia de primar al Sectorului 5Judecătoria Sectorului 5 l-a validat, joi, pe Cristian Popescu Piedone în funcţia de primar al Sectorului 5 al Capitalei.

Cristian Popescu Piedone, validat in functia de primar al Sectorului 5
Cristian Popescu Piedone, validat în funcţia de primar al Sectorului 5

"Validează alegerea domnului Popescu Cristian-Victor Piedone în funcţia de Primar al Sectorului 5 Bucureşti. Prezenta încheiere se comunică de îndată prefectului şi secretarului general al Sectorului 5 Bucureşti, care are obligaţia aducerii la cunoştinţă publică prin afişarea acesteia la sediul Primăriei Sectorului 5 Bucureşti, în termen de cel mult 24 de ore de la comunicare. Cu apel, care se depune la Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti, în termen de 2 zile de la aducerea la cunoştinţă publică. Executorie. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, astăzi, 08.10.2020", se arată în decizia instanţei.

Potrivit datelor finale ale AEP, candidatul PPU-SL, Cristian Popescu Piedone, a câştigat alegerile pentru funcţia de primar al Sectorului 5 cu 28,08%, reprezentând 25.902 voturi.

Cristian Băcanu, candidatul susţinut de PNL şi USR PLUS, dar şi candidatul PSD, Daniel Florea, au solicitat renumărarea voturilor, ambii susţinând că s-au înregistrat mai multe probleme în ziua alegerilor.

Iniţial, pe 30 septembrie, Biroul Electoral de Circumscripţie al Sectorului 5 a decis renumărarea buletinelor de vot din secţii, însă pe 4 octombrie, Biroul Electoral al Municipiului Bucureşti a hotărât ca voturile să nu mai fie renumărate.

Pe 16 decembrie 2019, Cristian Popescu-Piedone a fost condamnat la 8 ani şi 6 luni închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizaţiilor de funcţionare pentru clubul Colectiv. Decizia nu este însă definitivă.

Etichete: Piedone, primar Sectorul 5, Sectorul 5, validare functie de primar

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE