Cristian Popescu Piedone vrea să îşi depună DIN NOU candidatura la Primăria sectorului 4Cristian Popescu Piedone a anunţat că va iniţia o nouă campanie de strângere de semnături pentru a-şi depune candidatura la Primăria sectorului 4. Piedone a făcut anunţul pe Facebook, după ce magistraţii i-au respins definitiv candidatura. Piedone spune că, de data aceasta, va strânge de două ori mai multe semnături.

Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone

"Vad ca se da o lupta pe viata si pe moarte sa imi fie impiedicata candidatura. Ei bine, nu au decat doua optiuni, sa ma omoare sau sa ma lase in pace sa ma supun judecatii Dvs, la vot, pe 5 iunie.

Va multumesc Dvs, celor care au fost alaturi de mine, si va anunt ca voi initia o noua campanie de strangere de semnaturi, de data aceasta de doua ori mai multe, ca poate asa vom putea trece peste toate mizeriile pe care le pregatesc cei care vor puterea cu orice pret!

Va rog urmariti pe pagina mea de Facebook locatiile în care voi fi prezent pentru această campanie de semnaturi. Va dura pana in ultima zi de campanie si așa vor vedea cu totii că semnaturile sunt autentice.

Cer și televiziunilor ca, daca vor si sunt interesate, sa transmita LIVE tot procesul pentru a observa pas cu pas ca este o procedura corecta si transparenta. Aveti incredere, merg pana la capat!", a scris Cristian Popescu Piedone pe Facebook.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au respins, marţi, candidatura lui Piedone la Primăria sectorului 4, decizia fiind definitivă. Piedone îşi anunţase candidatura ca independent, însă aceasta a fost contestată în instanţă. 

Instanţa a admis astfel apelul formulat de avocatul Gheorghe Piperea la decizia Judecătoriei Sectorului 4.

"Sunt suprins şi trebuie să recunosc că, uneori, justiţia face dreptate în România. Stau în sectorul 4 şi trec de două ori pe zi pe lângă Colectiv. Cei de la Tribunalul Bucureşti s-au uitat peste semnăturile depuse pe Piedone. Aparent sunt în regulă, dar, prin sondaj, se observă că se repetă acelaşi stil de semnătură. Cred că pe asta a mers judecătorul", a declarat avocatul Gheorghe Piperea, pentru News.ro.

El a adăugat că Piedone a fost condamnat moral de cei 35.000 de oameni care au ieşit în stradă dupa tragedia de la Colectiv.

"Mai este o problemă de incompatibilitate. Primăria Sectorului 4 s-a constituit parte civilă în proces şi a cerut 100 milioane de euro daune morale. Dacă ar fi putut participa la alegeri, Piedone ar fi câştigat. Era pârât şi incompatibil, lucru absurd, ar fi trebuit să dea socoteală pentru această sumă", a mai spus Gheorghe Piperea.

 

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, Cristian Popescu Piedone, Cristian Popescu Piedone candidatură, Cristian Popescu Piedone primaria sector 4, Cristian Popescu Piedone semnaturi candidatura, Piedone

0/2 COMENTARII
mihai
20 Apr 10:24
+0
VOTURI
-0
sectorul 4 are 300.000 de oameni, de unde strange el 400.000 ?
alex
20 Apr 09:20
+0
VOTURI
-0
porcul asta se vede ca nu are scrupule si ar calca pe cadavre numai sa ajunga din nou primar. Oricum nu a facut mai nimic in sectorul 4.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE