Cristian Preda, atac dur la Prigoană: Soluţia PDL la Capitală e un dezastrucristian-preda
cristian-preda

Cum să susţin pe cineva care a cerut excluderea mea din partid? Cum să susţin pe cineva care azi este cu PDL, mâine cu altcineva? Cum să susţin pe cineva care are opinii inacceptabile în Uniunea Europeană, precum pedeapsa cu moartea?”, a comentat Preda. ”Este un dezastru, este o jignire pentru bucureşteni”, a adăugat el.

Preda a criticat politica ezitantă, lipsită de credibilitate. ”Nu mă regăsesc deloc”, a completat el, spunând că se gândeşte pe viitor ce anume va face. Totuşi, europarlamentarul a subliniat că nu are de gând să părăsească partidul. Cât priveşte schimnbarea conducerii PDL Bucureşti, Preda a menţionat că rămâne de văzut ce va ieşi în alegeri. ”Am ales soluţia cea mai proastă. Susţinem pe cineva care îşi schimbă poziţia de la o zi la alta. Cine confundă politica şi mondenul plăteşte”, a avertizat el.

Cristian Preda a comentat că deciziile au fost luate totuşi cu bună ştiinţă, cunoscându-se că soluţia Prigoană este una ”fragilă”.

Preşedintele PDL Bucureşti Elena Udrea a anunţat sâmbătă că formaţiunea sa merge în alegerile locale cu candidaţi proprii, Silviu Prigoană fiind desemnat candidatul pentru Primăria Generală. Decizia a fost luată la nivelul conducerii PDL Bucureşti, în unanimitate, aşa cum a precizat Udrea.

Etichete: Cristian Preda, pdl, Silviu Prigoană

0/0 COMENTARII
boboc
02 apr 00:51
+0
VOTURI
-0

Tind sa cred ca PDL-ul si-a impus ca Oprescu sa nu mai obtina un nou mandat,asa ca Prigoana este cel mai potrivit pentru a-l indeparta!

avira
02 apr 00:51
+0
VOTURI
-0

Important este ca rezultatul obtinut de Prigoana sa fie unul pozitiv si sa-l indeparteze pe HOTUL de Oprescu de la Primaria Capitalei.

iruletheworld
02 apr 00:51
+0
VOTURI
-0

Silviu Prigoana este un candidat de temut pentru Oprescu,care nu a facut nimic bun pentru Bucuresti. A stiut decat sa vanda licitatii prietenilor din PSD si sa mai fure niste bani sa si-i duca in conturile din Elvetia.

danmc
02 apr 00:49
+0
VOTURI
-0

Este important ca Oprescu a furat pana acum de n-a mai putut. N-a fost in stare decat sa se laude cu proiectele altora! Eu tind sa cred ca este o strategie bine pusa la punct iar pe 10 iunie va fi o victorie mare pentru Prigoana.

romeo
02 apr 00:49
+0
VOTURI
-0

Oprescu trebuie indepartat de la PMB,iar Prigoana este omul care-l poate da in spate pe acest hot.

Elena Soare
01 apr 23:42
+0
VOTURI
-0

Sunt multi alti pedelaci care nu il vor sustine pe Prigoana. Acest Preda are doar coloana vertebrala si are curaj sa spuna in fata ceea ce il deranjeaza. Batalia oricum e castigata de Oprescu de acum 4 ani.

luana
01 apr 20:18
+0
VOTURI
-0

Este ceva normal ca preda nu il sustine pe prigoana......, dar prigoana ar fi un primar foarte tare pentruc a este un om care stie ce are de facut si cumt trebuie facut. Asa ca hai prigoana......

raluca
01 apr 18:49
+0
VOTURI
-0

Este ceva normal ca preda nu il sustine pe prigoanal, dar prigoana ar fi un primar foarte tare pentruc a este un om care stie ce are de facut si cumt trebuie facut. Asa ca hai prigoana.

lora
01 apr 18:22
+0
VOTURI
-0

Este ceva normal ca preda nu il sustine pe prigoana este ceva normal, dar prigoana ar fi un primar foarte tare pentruc a este un om care stie ce are de facut si cumt trebuie facut.

andu
01 apr 17:50
+0
VOTURI
-0

normal ca preda nu il sustine pe prigoana este ceva normal, dar prigoana ar fi un primar foarte tare pentruc a este un om care stie ce are de facut si cumt trebuie facut.

Next
01 apr 17:17
+0
VOTURI
-0

- Cine greseste, plateste…prea vorbeste Preda fara sa fie intrebat si creaza mici dispute menite sa deterioreze imaginea lui Prigoana

Boris
01 apr 17:17
+0
VOTURI
-0

- Obisnuit sa scrie monologuri plictisitoare pe blog, Preda se traieste intr-o realitate confuza si nu stie sa aleaga cele mai bune cuvinte…partidul trebuie sa fie unit, performant pentru a da randamentul maxim

Razvan
01 apr 17:17
+0
VOTURI
-0

Preda nu are nicio sansa in fata lui Prigoana sa zicem… se agita degeaba oricum nu-l baga nimeni in seama..Candidatul trebuie sa aduca voturi, iar Preda cu siguranta nu are sanse

dorina
01 apr 17:09
+0
VOTURI
-0

normal preda ca nu il susti pe prigoana, dar sa sti cei din pdl numai oamenii puternici si pun in fata, asa cum este si prigoana mai ales ca are sanse mari de castig pentru ca este un om care stie ce vrea si ce are de facut.

lili
01 apr 16:39
+0
VOTURI
-0

normal ca nu sustine candidatura lui prigoana, mai ales ca prigoana s-a dovedit a fi un om care stie ce vrea si ce are de facut. Prigoana merita sa castige,.

E Udrea
01 apr 16:16
+0
VOTURI
-0

VOTATI primarii PDL CA SA VA FURAM BINEEE !!

SA TRAIM NOI BINE !!!

andrei
01 apr 16:07
+0
VOTURI
-0

preda degeaba nu il susti tu pe prigoana, pentru ca prigoana este candidatul ideal pentru primaria capitalei, este un om care stie ce vrea si ce are de facut si din cate vad care sunt prioritatile lui sunt foarte tari, pare un om tare, bravoo.

dani
01 apr 15:35
+0
VOTURI
-0

preda degeaba nu susti tu candidatura lui prigoana, pentruc a sunt sigura ca multi il vor vota pentru ca este un om care stie ce vrea si are de facut, ceea ce multi nu stiu asta.

catalin
01 apr 15:06
+0
VOTURI
-0

preda nu sustine candidatura lui prigoana, pentru ca nu accepta ca cei din pdl mereu se castige, prigoana va fi un primar foarte foarte tare. Bravoo.

claudia
01 apr 14:36
+0
VOTURI
-0

preda degeaba nu susti tu candidatura lui prigoana, pentru ca sigur ell va castiga aceasta lupta, nu altcineva , pentru ca lumea il va vota pentru ca este un om direct si sincer, asa ca bravoo prigoana.

ioana
01 apr 14:02
+0
VOTURI
-0

preda, pdl-ul sigur va castiga cu prigoana, pentru ca prigoana este un om care stie ce vrea si ce are de facut, asa ca pdl-ul cam rar pierde...ai sa vezi.

d
01 apr 15:03
+0
VOTURI
-0

Eu as fi votat cu PDL-ul dar nu cu Prigoana candidat...e o rusine sa ai primar un gargaragiu cu comportament de cocalar

Sorin
31 mar 22:29
+0
VOTURI
-0

Predooooooooooooo frustratuleeeeeeeeeeee, du-te-n spumele marii ca esti un biet animalut prost.PRIGOANA TREBUIE SA NE SCAPE DE OPRESCU- CEL MAI MARE HOT AL CAPITALEI!CU PRIGOANA TREBUIE SA VOTAM PTR CA:PRIGOANA VA FI CEL MAI BUN PRIMAR DUPA BASESCU!A munci nu este o rusine, a avea o firma de salubrizare care face curat in urma tuturor este onorabil. Cine sa adune dupa imputitii de romani care inca nu au invatat sa nu arunce pe jos gunoiele sau in strada , la coltul casei.......

Prigoana, este un bun gospodar, cunoaste notiune a de administratie.

Prigoana a inventa tv- sina- Realitatea TV la noi, Prigoana a avut si are cea mai tare firma de IT, cand inca nimeni nu stia de asa ceva, Prigoana a muncit de tanar si totul a facut prin munca datorita inteligentei si pragmatismului.

Va fi cel mai bun PG dupa Basescu! O sa vedeti.

Votati acest om adevarat, nu pe mascariciul ala * de Oprescu care n-a facut nimic in 4 ani, dar NIMIC. Doar a furat si s-a imbogatit....si-a batut joc de noi bucurestenii.

. Mai vreti 4 ani de minciuni si strambaturi smechere de la acest bandit Oprescu?????

Luciana Chirica
01 apr 07:36
+0
VOTURI
-0

Ai net la Balaceanca?

d
01 apr 15:02
+0
VOTURI
-0

Tembelule...Prigoana e unul din aia care castiga cu firma lui de gunoi licitatii pe la primariile lui Negoita&co si incasa bani cu nemiluita...uita-te la sectoarele pe unde umbla Rosalul lui Prigoana si vezi daca sunt curate...bani la greu si munca zero. Prigoana e un analfabet cu o nevasta tzatza care s-a remarcat doar prin tziganeala la tv.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE