Cristian Preda, despre nominalizarea lui Marian Muntean drept candidat PNL: "Bătaie de joc"Cristian Preda a criticat nominalizarea lui Marian Munteanu drept candidat al PNL pentru Primăria Capitalei. Europarlamentarul a descris decizia PNL drept ''o bătaie de joc'' şi şi-a exprimat regretul că nu s-a înscris ca independent în cursa pentru Bucureşti.

Cristian Preda, despre nominalizarea lui Marian Muntean drept candidat PNL: "Bataie de joc"
Cristian Preda, despre nominalizarea lui Marian Muntean drept candidat PNL: "Bătaie de joc"
Foto: rfi.ro

'În 2012, când era divizată, dreapta i-a susţinut la Primăria Bucureştiului pe S. Prigoană (candidat PDL) şi pe S. Oprescu (propus de PNL şi aliaţii săi din USL). Acum, dreapta unită îl propune pe Marian Munteanu. Mă simt insultat de ideea că MM e prezentat drept liberal. Am scris sute de pagini despre liberalism şi realizez că ecoul lor în PNL e nul. Regret, pe de altă parte, că nu am ascultat sfaturile care mi-au fost date acum câteva luni, de a mă prezenta ca independent la Primăria Bucureştiului. Am fost convins că PNL va prezenta un candidat foarte solid şi credibil. M-am înşelat amarnic. Ce au făcut e o bătaie de joc'', a scris Cristian Preda pe Facebook.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, marţi, că propunerea ca Marian Munteanu să fie candidatul susţinut de PNL pentru Primăria Capitalei va fi înaintată BPN, ea comentând că liberalii au avut de ales între o candidatură politică şi "un simbol politic" al societăţii civile.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, Cristian Preda, Marian Munteanu, PNL

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE