Cristian Preda, propus pentru excludere din PDL de către Biroul Permanentcristian-preda
cristian-preda

Europarlamentarul Cristian Preda a fost propus pentru excludere din PDL de către Biroul Permanent Naţional al partidului, anunţă Digi24. Decizia a fost luată de Biroul Permanent, cu 30 de voturi pentru şi două contra, la cererea lui Ștefan Pirpiliu, conform declaraţiilor preşedintelui partidului, Emil Boc. DEcizia finală aparţine, însă, Consiliului Naţional de Coordonare al PDL.

''La scrutinul din 10 iunie, voi vota candidaţii PDL de la primăria de sector, de la consiliul local, ca şi de la Consiliul General al Bucureştiului. Susţin, de asemenea, candidaturile PDL din toată ţara. Doar la Primăria Capitalei voi alege un independent. E vorba despre Nicuşor Dan. Trei voturi pentru PDL şi unul pentru un independent. Sunt oare astfel 'în afara organizaţiei', aşa cum pare să sugereze Elena Udrea'', a scris luni Cristian Preda pe blogul personal, conform Agerpres.

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, luni, că ea consideră de doi ani de zile că atitudinea europarlamentarului Cristian Preda trebuie sancţionată, precizând că ea nu va propune excluderea acestuia din partid, dar că, dacă se va propune acest lucru, ea va vota "pentru".

Întrebată dacă este de părere că Preda ar trebui sancţionat de PDL, Udrea a răspuns: "Eu consider de doi ani că declaraţiile domnului Preda ar trebui sancţionate".

Ea a arătat că, de doi ani de zile, declaraţiile lui Cristian Preda sunt împotriva PDL, împotriva conducerii partidului, iar acum îi vizează pe candidaţii democrat-liberali la alegerile locale.

Întrebată dacă susţine excluderea din partid a europarlamentarului, Elena Udrea a răspuns: "Dacă se va propune, eu voi vota «pentru»".

Propunerea se pare că a venit deja, în scris, din partea lui Silviu Prigoană. "Am cerut printr-o adresă scrisă BPN excluderea domnului Cristian Preda, deoarece în ultima vreme dânsul nu se mai regăseşte în PDL şi a făcut afirmaţii denigratoare la adresa preşedintelui PDL şi a candidatului partidului la Primăria Capitalei", a precizat Silviu Prigoană, pentru Mediafax.

Candidatul PDL la Sectorul 1, Theodor Paleologu, a confirmat informatia si a precizat ca au existat doar doua voturi impotriva, unul al sau si celalalt "probabil" al lui "Teodor Baconschi, sau cine s-o fi simtit intelectual".

"Nu ma intimideaza nimeni in niciun fel. In trecut unii evrei au aflat ca sunt evrei atunci cand le-a spus-o cineva. Unii imi spun ca sunt intelectual intr-un mod incalificabil, baga-mi-as in intelectuali", a povestit Paleologu, la iesirea de la sedinta conducerii PDL.

El a comentat ca atunci cand astfel de afirmatii sunt "acompaniate cu o propunere de excludere, nu mai e o propunere facuta la sprit".

"Voi pleda ca acest lucru sa se schimbe", a continuat Paleologu, adaugand: Sunt extrem de trist, va dati seama.

Etichete: Cristian Preda, nicuşor dan, pdl

0/0 COMENTARII
cora
03 apr 21:33
+0
VOTURI
-0

Cristian Preda si-a sapat groapa singur..ne demonstreaza ca nu poate sa faca fata PDL-ului ...PDL are nevoie de oameni puternici..in concluzie partidul a luat o decizie buna in ceea ce il priveste pe acest ponta

manea
03 apr 17:46
+0
VOTURI
-0

Cristian Preda este al nimanui acum sa vedem cine il mai vrea acum..oricum PDL arunca nimicurile si aduce oameni puternici dornici de munca

dora
03 apr 17:08
+0
VOTURI
-0

Sunt convins ca nici un partid nu il va primii in randurile lui pe cristian preda desi as putea sa il suspectez pe ponta care e avid de a culege toti comunistii, baronii , hoti…..

cosmin
03 apr 16:36
+0
VOTURI
-0

Daca si Crin Antonescu a afimat ca nu il doreste in PDL va dati seama cat rau a facut Cristian Preda si iata ce rasunet are in peisajul politic

cici
03 apr 16:06
+0
VOTURI
-0

Preda nu are capacitatea de a face fata PDL-ului, el trage in jos acest partid de aceea a fost exclus

fane
03 apr 15:34
+0
VOTURI
-0

alegere buna in privinta lui preda pentru ca nu era bun pentru PDL nu a ajutat partidul cu nimic

ana
03 apr 14:59
+0
VOTURI
-0

acest ‚’’om’’ preda nu a fost capabil sa faca fata cerintelor PDL-ului de aceea a fost exclus

andy
03 apr 14:33
+0
VOTURI
-0

Nu cred ca preda putea face ceva in folosul PDL-ului..este bine ca a fost dat afara

andy
02 apr 22:29
+0
VOTURI
-0

preda degeaba sustii tu pe cine vrei...i, acum nu mai ai nici o valoare, dasta ai si fost exclus din pdl, oamenii slabi pleaca mereu

mimi
02 apr 22:05
+0
VOTURI
-0

preda degeaba sustii tu pe cine vrei, acum nu mai ai nici o valoare, dasta ai si fost exclus din pdl, oamenii slabi pleaca mereu

anna
02 apr 21:24
+0
VOTURI
-0

normal ca acum sa susti si tu pe cineva daca tu nu ai mai fost sustinut de pdl......, pentru nu mai aduceai nici un beneficiu, in acest partid rezista oameni puternici,.

Mario
02 apr 21:11
+0
VOTURI
-0

O masura dura dar extrem de necesara..Preda si-a facut numerosi dusmani in sanul partidului dar si nu numai prin prisma postarilor de blogul sau, dar si prin desele interviuri acordate turnatorului Voiculescu, in care denigreaza imaginea membrilor de partid. Sper ca Preda sa fie un exemplu si sa nu mai existe alte personaje asemanatoare lui

Next
02 apr 21:10
+0
VOTURI
-0

O decizie zdrobitoare in decizia excluderii din partid…actiunile puerile din ultima vreme ale lui Preda se pare ca au fost dur taxate de membrii partidului…. Gruparea politica nu are nevoie de membri guralivi ca in cazul celui din urma

Boris
02 apr 21:10
+0
VOTURI
-0

- Prigoana s-a descotorosit de unul dintre cei mai mari contestatari ai sai…S-a dovedit inca o data ca ulciorul nu merge de multe ori la apa, iar vorbele deranjatoare ale lui Preda, se pare ca au avut ecou

sorina
02 apr 21:08
+0
VOTURI
-0

normal ca acum sa susti si tu pe cineva daca tu nu ai mai fost sustinut de pdl, pentru nu mai aduceai nici un beneficiu, in acest partid rezista oameni puternici,.

claudia
02 apr 20:47
+0
VOTURI
-0

normal ca acum find exlus din pdl, trebuie sa susti pe cineva, dar degeaba ca nu mai conteaza. Daca erai asa puternic ramaneai in pdl, in pdl sunt numai oameni puternici.

boboc
02 apr 20:28
+0
VOTURI
-0

Preda a sarit iar calul si a dovedit ca nu are calitatile necesare pentru a fi in PDL. Acest om nu stie ce inseamna disciplina. Trebuia exclus din partid de mult! Acest partid are nevoie de oameni competenti,care sa ridice partidul,nu sa-si critice colegii. Felicitari pentru excluderea acestui “intellectual” comunist!!!

avira
02 apr 20:28
+0
VOTURI
-0

Sper din suflet sa nu constituie un precedent excluderea lui Preda,iar pe viitor PDL-ul sa fie un partid unit,cum a fost si pana acum si sa ne bucure in continuare cu proiecte care sa ne faca mandrii, pentru ca bate campania la usa si nu au nevoie de asemenea oameni precum Cristian Preda.

iruletheworld
02 apr 20:27
+0
VOTURI
-0

Cu siguranta dupa acest episod PDL-ul demonstreaza ca este cu adevarat un partid reformator si nu-si ascunde gunoiul sub pres, cum fac celelalte partide. Oamenii care sunt impotriva partidului,mi se pare corect sa plece,daca nu,dati afara cum s-a intamplat cu Cristian Preda.

danmc
02 apr 20:27
+0
VOTURI
-0

Este un lucru bun ca PDL-ul a inceput sa-si faca curatenie in ograda,iar legat de cele spuse de Paleologu, acesta este un tip simpatic si nu te poti supara pe un asa om. Este bine ca l-au exclus pe acest Cristian Preda,deoarece acesta nu facea decat sa-si atace colegii de partid.

romeo
02 apr 20:27
+0
VOTURI
-0

Paleologu, este atipic si nici nu te poti supara pe el. Oricum, bine c-a scapat PDL de politrucul Cristian Preda. De doi ani de zile isi ataca colegii de partid si culmea, numai pe cei care realmente au avut rezultate bune....asta dovedeste ca este un frustrat care nu si-a putut depasi conditia de comunist scolit la Stefan Gheorghiu.

Felicitari PDL ptr curatenia pe care o faci in partid. Asa vei castiga multe voturi.

laura
02 apr 20:24
+0
VOTURI
-0

normal ca acum find exlus din pdl, trebuie sa susti pe cineva, dar degeaba ca nu mai conteaza.

sorin
02 apr 19:48
+0
VOTURI
-0

Preda este nul ca om politic..Nu se implica in absolut nimic.!...

maftei
02 apr 19:42
+0
VOTURI
-0

Cristian Preda, acest domn caruia ii vorbeste gura fara el, observ ca a uitat de unde a plecat! Cum poate sa isi demigreze in halul acesta colegii? Mi se pare ca este ca o catza care nu face altceva decat sa trancaneasca! Poate ii place viata media si incearca de 2 ani sa atraga el atentia si nu il baga nimeni in seama!

sorin
02 apr 19:38
+0
VOTURI
-0

Preda este nul ca om politic..Nu se implica in absolut nimic.!.................

maftei
02 apr 19:37
+0
VOTURI
-0

Preda, acest domn caruia ii vorbeste gura fara el, observ ca a uitat de unde a plecat! Cum poate sa isi demigreze in halul acesta colegii? Mi se pare ca este ca o catza care nu face altceva decat sa trancaneasca! Poate ii place viata media si incearca de 2 ani sa atraga el atentia si nu il baga nimeni in seama!

sorin
02 apr 19:36
+0
VOTURI
-0

Preda este nul ca om politic..Nu se implica in absolut nimic.!

ioana
02 apr 17:49
+0
VOTURI
-0

C.Preda nu are calitatile necesare sa fie in PDL...

ioana
02 apr 17:27
+0
VOTURI
-0

.Preda nu are calitatile necesare sa fie in PDL

mitica
02 apr 16:49
+0
VOTURI
-0

PDL trebuie sa repare greseala si sa-l dea afara, nu stiu de ce l-au luat in casa lor?!!!

Un politruc format la Stefan Gheorghiu, nu este credibil, este un fals intelectual, stim bine cine face acea "faculatate" la acea vreme...asa ca ....

marius
02 apr 16:47
+0
VOTURI
-0

Cristian Preda nu a facut nimic pentru partid...iar partidul trebuie sa fie unit sa dea randamentul maxim…el nu are ce cauta aici

mitica
02 apr 16:44
+0
VOTURI
-0

Prigoana toate sansele sunt de partea ta ! Sper ca domn Oprescu sa apuce sa isi numere zilele pentru ca are un candidat serios pentru postul sau !!

bobo
02 apr 16:44
+0
VOTURI
-0

Silviu Prigoana toate sansele sunt de partea ta ! Sper ca domn Oprescu sa apuce sa isi numere zilele pentru ca are un candidat serios pentru postul sau !!

marius
02 apr 16:37
+0
VOTURI
-0

Cristian Preda nu a facut nimic pentru partid...iar partidul trebuie sa fie unit sad ea randamentul maxim…el nu are ce cauta aici

marius
02 apr 15:54
+0
VOTURI
-0

Nu este nicio problema alianta merge mai departe.Doar la nivel de Bucuresti in viitoarele alegeri sunt separat.

bobo
02 apr 15:54
+0
VOTURI
-0

Preda n-a facut nimic petru partid, asa ca nu vad de ce ar fi asa o tragedie daca va fi exclus!!! Un comunist cu state vechi care nu se poate adapta la zilele noastre. Este invatat ca pe vremea cand era mare activist PCR.

bobo
02 apr 15:26
+0
VOTURI
-0

Acest Preda n-a facut nimic petru partid, asa ca nu vad de ce ar fi asa o tragedie daca va fi exclus!!! Un comunist cu state vechi care nu se poate adapta la zilele noastre. Este invatat ca pe vremea cand era mare activist PCR.

laura
02 apr 14:19
+0
VOTURI
-0

hai acum aliazate cu altii ca si asa degeaba faci asta pentru ca daca erai un om capabil nu erai dat afara din pdl.

adela
02 apr 14:01
+0
VOTURI
-0

degeaba il susti, pentru ca si asa nu erai capabil sa faci ceva.

bea
02 apr 13:42
+0
VOTURI
-0

degeaba il sustii, ca si asa nu are nici o important, pentru ca nu va castiga unul independent..sa fim seriosi.

ioana
02 apr 13:21
+0
VOTURI
-0

normal ca il sustii, acum ca ai fost dat la o parte din pdl, doar trebuie sa iti asiguri si tu ceva, nu este normal, degeaba il susti pentru ca oricum un om capabil va castiga.

Sabrina Ioana Iordache
02 apr 12:58
+0
VOTURI
-0

Independentul Nicusor Dan are sprijin politic din partea unora din PDL. Intr.o saptamana, Prigunoi va "gafa accidental" PDL.ul il va sustine pe acest Nicusor, om al portocaliilor de la bun inceput. M.am saturat de toate aceste jocuri pediste.

Elena Soare
02 apr 12:48
+0
VOTURI
-0

Acest Nicusor Dan este surpriza lui Basescu. Pana acum acest Nicusor, nu a facut altceva decat sa il atace pe Oprescu, dar nu si consiliul general, majoritatea fiind formata din pdl. De asemenea pana acum pdl-isti nu l-au atacat in mod direct pe Oprescu. De cand si-a anuntat candidatura am spus ca este sustinut de cineva din politica. Acum vedem de cine !

Sorin
02 apr 12:40
+0
VOTURI
-0

NU MAI APARETI IN VIRTUAL DACA NU SUNTETI DOCUMENTATI. PUNETI MANA PE CARTE FITI INTELIGENTI APOI APARETI PUBLIC/VIRTUAL..HABARNISTILOR!Preda Cristian, student la Facultatea de Filosofie a Universităţii Bucureşti, era expert în marxism. La faza naţională a Concursului profesional-ştiinţific studenţesc de ştiinţe sociale, Secţiunea „Materialism dialectic şi istoric“, a obţinut punctajul maxim – 20 de puncte. Lucrarea sa era o odă la al XIV-lea Congres al PCR şi 45 de ani de la „revoluţia de eliberare socială şi naţională, antifascistă şi antiimperialistă de la 23 august 1944“.Concursul a fost vizat personal de tovarăşa Elena Ceauşescu. Iar tovarăşul Preda a fost pe podium…” Tovarăşul Preda, marele aşa-zis „anticomunist“ de azi, era un respectabil premiant la comunism, viitor lector la „Ştefan Gheorghiu“ Temele preferate erau: „Ce este partidul revoluţionar al clasei muncitoare?“, „Dialectica contradicţiilor în viaţa socială. Concepţia PCR a Secretarului său General, tovarăşul Nicolae Ceauşescu, despre cunoaşterea şi soluţionarea contradicţiilor în socialism“. Trebuie amintit ca C.P a fost unul din sustinatorii ideii de al scoate din circuit pe Eminescu: ” Preda explica cum, din cauza lui Eminescu, cultura romana este moarta, spre deosebire, de exemplu, de cea franceza, care nu are “un om deplin al culturii!” Cata sila produci domnule!!!

Sorin
02 apr 12:38
+0
VOTURI
-0

IATA CINE ESTE POLITRUCUL CRISTIAN PREDA

“Preda s-a remarcat, a fost selectat si urcat apoi, de la un simplu asistent la Facultatea de Stiinte Politice pana in varful dealului, la Palatul Cotroceni…

Preda a fost pescuit de la Facultatea de Stiinte Politice – “Stefan Gheorghiu” -, unde si in prezent ocupa functia de decan in ciuda celorlalte atributii oficiale ale sale.Pepiniera GDSPreda este membru al Grupului pentru Dialog Social, noua pepiniera de cadre a societatii in civil, aceeasi care l-a dat lumii si pe Adrian Cioroianu, cel mai mare gafeur impertinent din istoria diplomatiei romane sau pe Andrei Plesu, eminenta cenusie prezenta in toate guvernele Romaniei de dupa 1989. Pentru angajarea lui Preda la Cotroceni a intervenit reteaua clientelara reprezentata la vremea respectiva in Administratia Prezidentiala si de colegul sau de la “Dilema”, Teodor Baconsky, fost consilier pe probleme de politica interna ca succesor al lui Claudiu Saftoiu. Nu stim cat de folositoare a fost experienta lui Baconsky-Jacuzzi pentru consilierea lui Basescu, dar nici cea a lui Cristian Preda nu este de lepadat, mai ales ca aceasta este castigata si pe un teren cu implicatii penale…..Mai este de amintit ca Preda a aderat la Partidul Comunist in 1987, cand muncitorii revoltei anticomuniste de la Brasov erau macelariti si torturati de fortele regimului. Fericitul eveniment s-a petrecut imediat dupa ce a intrat la “filosofie”, care, pe atunci, insemna de fapt “socialism stiintific” si o trambulina catre o functie in Partid sau Securitate.

Mihai Baciu
02 apr 17:22
+0
VOTURI
-0

A plecat Frunzaverde, Piedone (seful de campanie) poate ca va plecat si Preda. Fugiti cat mai aveti timp!

Sorin
02 apr 12:36
+0
VOTURI
-0

Comunistul Preda trebuie exclus din PDL. Nu a facut nimic niciodata ptr partid dar nici in viata sa. Este o paria, un politruc odios care nu se poate adapta vremurilor moderne.

Ioana Alexandra Ghinda
02 apr 14:22
+0
VOTURI
-0

Pai daca nu a facut nimic pentru PDL, de ce a fost sustinut pentru Parlamentul European? Cumva se foloseste spaga in interiorul partidului?

dan
02 apr 10:34
+0
VOTURI
-0

Suspect si totusi extrem de previzibil.

Acum mai clameaza cineva independenta lui Nicusor fata de Udrea, PDL, Preda & CO ? :))Nimeni ? De asteptat ! :)))

pepsi
02 apr 11:19
+0
VOTURI
-0

Ne bucuram ca maestru intelectual Preda il va sprijini pe cel care le promite oamenilor care strang semnaturi pentru el 150 de ron la fiecare 100 de semnaturi.

Ioana Alexandra Ghinda
02 apr 14:20
+0
VOTURI
-0

Foarte importan Prigoana asta. Acum PDL-ul nu mai asculta de pirat ci asculta de gunoier. Cu o astfel de echipa nu o sa ajunga niciodata pe fotoliile de primar.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE