Cristian Preda: "Regret plecarea Tatianei Niculescu-Bran de lângă Klaus Iohannis!"Cristian Preda a reacționat pe pagina sa de Facebook referitor la anunțul Tatianei Niculescu-Bran de a pleca din funcția de purtător de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis.

Cristian Preda: Ponta trebuie AUDIAT in Parlamentul European. Deficit democratic la Bucuresti
Cristian Preda: Ponta trebuie AUDIAT în Parlamentul European. Deficit democratic la București

Fostul jurnalist BBC, Tatiana Niculescu-Bran, a anunțat marți că demisionează din funcția de purtător de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis, întrucât colaborarea sa cu presa "nu a fost cea pe care aș fi dorit-o".

Europarlamentarul Cristian Preda a scris pe pagina sa de Facebook că alegerea unui alt purtător de cuvânt va fi grea, după ce fosta jurnalistă BBC a părăsit echipa președintelui Klaus Iohannis, relatează Digi24.

„Regret plecarea Tatianei Niculescu-Bran de lângă Klaus Iohannis! După ce te părăsește un fost jurnalist BBC, alegerea unui nou purtător de cuvânt nu va fi simplă pentru președinte...", a scris europarlamentarul Cristian Preda pe pagina sa de Facebook.

CITEȘTE ȘI: Purtătoarea de cuvânt a preşedintelui Klaus Iohannis A DEMISIONAT

Tatiana Niculescu-Bran este al doilea consilier al președintelui Klaus Iohannis care pleacă de la Cotroceni. În 6 martie, șeful statului a semnat decretul privind eliberarea din funcție a lui George Scutaru, fost consilier prezidențial pentru securitate națională.

La începutul lunii aprilie, un comunicat al procurorilor anticorupție anunța că fostul consilier prezidențial este urmărit penal pentru complicitate la luare de mită și spălare de bani.

Etichete: Cristian Preda, Klaus Iohannis, purtător de cuvânt, Tatiana Niculescu-Bran

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE