Deputatul PSD Cristian Rizea, adus cu mandat la DNA: "Nu am făcut trafic de influență" UPDATEDeputatul PSD Cristian Rizea a fost adus, miercuri, cu mandat la DNA, informează Realitatea TV. Potrivit unor surse judiciare, Rizea este suspectat de trafic de influenţă într-un dosar de corupţie.

Cristian Rizea
Cristian Rizea

UPDATE 14.00 Deputatul Cristian Rizea a declarati, la ieșirea din sediul DNA, că nu a făcut trafic de influență și nu este vinovat de "absolut nimic".

"M-au chemat pentru o problemă mai veche, care s-a rezolvat acum șase ani pe civil, iar acum o s-o rezolv și din punct de vedere penal", a spus Rizea.

Deputatul PSD Cristian Rizea a fost adus cu mandat la DNA pentru a fi audiat într-un dosar în care se fac cercetări pentru fapte de corupţie.

Potrivit unor surse judiciare, Rizea are calitatea de suspect, fiind acuzat de trafic de influență. Sursele citate susţin că ar fi vorba de trafic de influență legat de RA-APPS și Primăria Chiajna. Pentru traficul de influență, precizează sursele judiciare, s-ar fi pretins 300.000 de euro, scrie Agerpres.

Etichete: Cristian Rizea, Cristian Rizea DNA, DNA

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE