Deputatul PSD Cristian Rizea nu mai candidează la Primăria Sectorului 5Cristian Rizea a anunțat, vineri, că se retrage din cursa pentru Primăria Sectorului 5. Deputatul PSD a declarat după ce şi-a studiat dosarul la Comisia juridică, că este nevinovat şi face apel la colegii săi, indiferent de culoarea politică, să vină să studieze documentele DNA. 

Cristian Rizea nu mai candideaza la Primaria Sectorului 5
Cristian Rizea nu mai candidează la Primăria Sectorului 5

"Fac apel la toţi colegii mei, indiferent de culoarea politică, să vină să studieze dosarul. (...)Niciodată nu mi-a fost teamă de nimic, decât de Dumnezeu, îmi voi demonstra nevinovăţia în instanţă", a declarat deputatul PSD, Cristian Rizea, la ieşirea de la comisia juridică a Camerei Deputaţilor.

El a mai spus că nu va mai candida pentru Primăria Sectorului 5 şi a susţinut că această candidatură ar fi deranjat pe cineva şi că a primit mesaje să se retragă din campanie.

Procurorii DNA au cerut Camerei Deputaţilor încuviinţarea reţinerii şi arestării deputatului Cristian Rizea, acuzat de trafic de influenţă, spălare de bani şi influenţarea declaraţiilor.

Etichete: candidatură, Cristian Rizea, deputat, DNA, Primăria Sectorului 5, psd

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE