Cristian Tudor Popescu, despre cazul Orban: "Dacă e așa ușor să-l înlocuiți, de ce l-ați mai pus?"Cristian Tudor Popescu spune că a fost uimit de conducerea PNL care a promis să găsească un înlocuitor pentru Ludovic Orban în mai puțin de 24 de ore.

Cristian Tudor Popescu, despre cazul Orban: "Daca e asa usor sa-l inlocuiti, de ce l-ati mai pus?"
Cristian Tudor Popescu, despre cazul Orban: "Dacă e așa ușor să-l înlocuiți, de ce l-ați mai pus?"
Foto: secundatv.ro

„Dl Orban nu s-a văitat, nu s-a pretins victimă, ținta unui complot politic, nu s-a încăpățânat să candideze în continuare, n-a declarat că DNA terorizează patru milioane de români, nu s-a comparat cu deținuții politici din anii 50, n-a venit cu citate de pe vremea nazismului, nimic din toate astea. Dl Orban, foarte sobru, foarte exact, a anunțat că își dă demisia, mai întâi nu va mai fi candidat din partea PNL, apoi vicepreședinte al partidului și nici vicepreședinte al Camerei Deputaților", a spus Cristian Tudor Popescu.

În opinia sa, comportamentul fostului candidat al PNL „creează un precedent important, un termen de comparație pentru ce urmează, pentru că vor mai urma politicieni acuzați de corupție și poate că acei domni și doamne se vor gândi de două ori înainte să se mai victimizeze patetic și penibil".

Reamintim că Ludovic Orban s-a retras luni din cursa pentru Primăria Capitalei, după ce a fost audiat la DNA şi pus sub acuzare. DNA a anunţat că Ludovic Orban că este cercetat sub control judiciar pentru folosirea influenţei în scopul obţinerii unor foloase necuvenite acesta solicitându-i unui om de afaceri 50.000 de euro pentru campania electorală care va începe în mai puţin de o lună.

Cristian Tudor Popescu spune totodată că a fost „uimit" de atitudinea copreședinților PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, care au spus că vor stabili mâine un nou candidat pentru primăria Capitalei.

„Dacă e așa ușor să-l înlocuiești pe dl Orban în mai puțin de 24 de ore, de ce l-ați mai pus? Mai ales că Ludovic Orban era și este un candidat remarcabil din punct de vedere tehnic pentru Primăria Capitalei", s-a întrebat jurnalistul.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, alegeri locale, Cristian Tudor Popescu, ctp, Ludovic Orban

0/6 COMENTARII
Nume*
26 apr 15:55
+0
VOTURI
-0
Education starts at birth and is meant to shape humans into brainwashed followers of the System. Th87&#a21t;s the main issue because you don’t have to attend school to learn a profession. http://tkutaz.com [url=http://kcaypqs.com]kcaypqs[/url] [link=http://qjmjvsreexy.com]qjmjvsreexy[/link]
Nume*
26 apr 09:05
+0
VOTURI
-0
Fajnie, że sam potrafisz dostosować sobie dietę, bo niestety wiele osób ma z tym właśnie problem. Chodzą do dietetyka i słuchają osoby, która ich nie zna i nie zna ich upodobań i nazccęśjiej daje odgórne zalecenia i plany żywieniowe, które trudno w realnym świecie takiej osobie utrzymać. Często moi klienci to takie właśnie osoby, które mówią, że tylko pieniądze stracili na diety od dietetyka, bo w ogóle nie nauczyli się jak jeść, bo zostali zamknięci w odgórnie wyznaczonych przez kogoś ramach.
Nume*
25 apr 22:44
+0
VOTURI
-0
>Those suitcases are really gorgeous- that fish one is my favourite, you'd spot that a mile away moving along the carousel at the airport! Really adore the sewn driftwood by Ella too, so clever and must have taken so much time to create those little holes so she could stitch them! Th3ry#e9;&e so pretty! http://sjxtpyf.com [url=http://pdndnfazh.com]pdndnfazh[/url] [link=http://qsxfllwdbtg.com]qsxfllwdbtg[/link]
Nume*
25 apr 14:16
+0
VOTURI
-0
Taking the oveiwrev, this post is first class
Nume*
23 apr 07:35
+0
VOTURI
-0
Essays like this are so important to breinodang people's horizons.
Cris
11 apr 22:09
+0
VOTURI
-0
Alinutza si Buldogul isi mentin doza de penibil care i-a consacrat in politica. Naravuri invatate de la Basescu - unul dintre cei mai mari infractori politici pe care i-a produs vreodata Romania.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE