Avantajele asigurării private de sănătateFiecare dintre noi este responsabil de propria sănătate. Apoi, când în viața noastră apar copiii, sănătatea lor intră în grija noastră și, încetul cu încetul, avem tendința de a ne neglija. Responsabilitățile de familie, programul încărcat, iluzia că avem un corp rezistent, toate acestea pot influența negativ și, uneori, iremediabil starea noastră.

Asigurari medicale
Asigurari medicale

E ușor să te lași prins în viteza activităților cotidiene, însă prevenția în sănătate și vizitele la medic imediat ce apare o problemă sunt esențiale pentru bunul mers al lucrurilor. Rolul tău, ca angajator, e crucial. Trebuie să fii conștient că, sunt mari șanse ca angajații să își neglijeze sănătatea din dorința de a nu lipsi de la muncă, de a nu lăsa lucrurile nerezolvate. 

E important să știi să spui ”Stop, ai nevoie de o pauză” sau ”Îmi doresc să am angajați sănătoși și apți de muncă”. Angajații vor aprecia când tu îți arăți interesul față de bună-starea lor. Nu e de mirare faptul că asigurările de sănătate rămân în topul beneficiilor oferite de angajatori în România. 

Care sunt avantajele tale, ca angajator? 

●     Beneficiile extra-salariale te vor ajuta în strategia de recrutare și de retenție a celor mai buni specialiști pentru compania ta.

●     Vei acoperi riscurile companiei cu un cost redus, ceea ce duce la scăderea sarcinii financiare.

●     Vei observa creșterea productivității deoarece angajații tăi sunt sănătoși.

●     Vei putea să deduci primele de asigurare din cheltuielile companiei. 

Care sunt avantajele salariaților tăi? 

●     Când angajații tăi sunt sănătoși, au energia și concentrarea necesară pentru a realiza eficient sarcinile, ceea ce duce la creșterea productivității.

●     Angajații se simt motivați când recompensele nu sunt doar financiare. 

Cum să alegi cea mai bună ofertă de asigurări de sănătate? 

O ofertă de asigurare de sănătate personalizată presupune obținerea unui produs modular. Acesta îți permite să alegi serviciile în funcție de nevoile fiecărui grup de angajați, căci fiecare job implică expunerea la factori diferiți de risc. 

Ca să găsești oferta potrivită, în cercetarea ta, aplică următoarele criterii de evaluare: 

Rețeaua de furnizori

E important ca rețeaua de furnizori să fie una extinsă la nivel național, să asigure servicii diversificate, să ai alternative. 

Existența unui Call-Center

Cu ajutorul unui call-center se realizează procesul de autorizare și  oferă suport asiguraților care au nevoie de ajutorpentru a găsi rapid serviciile acoperite de asigurarea privată. 

Serviciile incluse

Fiecare asigurare de sănătate are anumite condiții și excluderi, de aceea e important să verifici care sunt beneficiile incluse în asigurarea pe care o închei. 

Costul total

Costul total al asigurării este foarte important deoarece trebuie să intre în bugetul alocat de tine. Până la urmă, vrei să fii capabil să susții acest efort financiar pe termen lung. 

Asigurarea privată de sănătatea este un serviciu complex, cu beneficii de ambele părți, care trebuie evaluat cu atenție. Dacă ești în căutarea unor oferte de servicii medicale mai bune, cere oferta de asigurări oferită de Signal Iduna.

 

 

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h