CRITICI DURE. Tudor Chirilă, despre candidaţii la Primăria Capitalei: PSD şi PNL, aceeaşi mizerieTudor Chirilă a scris, pe pagina sa de Facebook, că propunerile făcute pentru Primăria Generală, la alegerile locale din luna iunie,  arată că PSD și PNL sunt "aceeași mizerie". Chirilă mai spune că "oricine vrea să-și păstreze credibilitatea" trebuie să excludă orice negociere cu cele două "partide toxice".

Tudor Chirila
Tudor Chirilă

"Oricine vrea să-și păstreze credibilitatea la alegerile locale din iunie ar trebui să excludă orice negociere, de orice natură, cu partidele toxice PNL și PSD.

Politica poate că înseamnă compromis, dar nu cred că poate exista compromis între un individ care are o pretenție de bună credință și cele două mari partide de hoți, penali sau traseiști politici.

Mișcările de stradă de după COLECTIV au exprimat o poziție clară: niciun compromis cu actuala clasă politică. Și tot după COLECTIV clasa politică ne-a arătat cu vârf și îndesat că nu are nici cea mai mică intenție să se reformeze.

Nominalizările la primăria generală nu fac decât să alimenteze un adevăr de prea mult timp constatat: PSD și PNL aceeași mizerie.

Amatorilor de scandal le spun dinainte că postările mele pe teme de interes general (cum ar fi soarta orașului în care trăiesc) nu înseamnă că fac politică (deși nu văd care ar fi problema) ci că îmi exprim, într-un spațiu public, opinia de cetățean al acestui oraș.

Later edit: prin partid toxic nu înțeleg doar PNL și PSD ci toate formațiunile populate cu urmăriți penal și traseiști. Doar că, PSD și PNL pot funcționa liniștit ca arhetipuri ale corupției", a scris Tudor Chirilă pe Facebook.

Etichete: alegeri locale 2016, alegeri Primaria Bucuresti, tudor chirila

0/1 COMENTARII
rica
03 Mar 13:49
+0
VOTURI
-0
nu vrei scandal? aiurea, faci totul sa atragi atentia asupra ta si apoi sa dai drumul la invective. tu esti pentru schimbare ? dar tu cand o sa te schimbi ? nu vreau sa-ti adresez cuvinte dure dar poate ar fi bine sa mai treci pe la doctor din cand in cand. nu se stie ce surprize poti avea. in rest, imi este dor de vanea.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE