CRONICA CÂRCOTAŞILOR revine pe TV de miercuri: Grapini şi Vanghelie, luaţi peste picior de cârcotaşiEmisiunea „Cronica Cârcotaşilor“ revine miercuri seara, de la ora 20:30, cu un nou sezon plin de cârcoteli, după ce Prima TV a lansat grila de programe dedicată sezonului de primăvară.

CRONICA CARCOTASILOR revine pe TV de miercuri: Grapini si Vanghelie, luati peste picior de carcotasi (Foto tvmania.ro)
CRONICA CÂRCOTAŞILOR revine pe TV de miercuri: Grapini şi Vanghelie, luaţi peste picior de cârcotaşi (Foto tvmania.ro)

Cu Mihai Găinuşă şi Codruţ Kegheş în avanposturi, show-ul promite şi de această dată să taxeze până şi cea mai mică greşeală făcută de vedete.

Noutatea vine din partea lui Codruţ care va trebui să intre atât în pielea lui Dezbrăcatu', cât şi să prezinte emisiunea culinară „Cireaşa de pe tort", alături de chef Remus Nica.

În prima scenetă a noului sezon, Mistreţu', Gabriela Marin şi Ioana Macarie readuc în prezent momentele în care pionierii Maria Grapini şi Marian Vanghelie trebuiau să înveţe să scrie şi să citească. Denumit sugestiv „Grapini", momentul îi portretizează pe cei doi în timp ce participau la olimpiadele de limba română, nu pentru a învăţa, ci pentru a beneficia de favoruri materiale. Dacă Vanghelie dorea să strângă cât mai multă maculatură, Grapini dorea încă de pe atunci să devină ministru, să scrie pe Facebook şi să primească de la mama ei o „biciucletă", scrie Adevărul. 

Etichete: Cronica Cârcotaşilor, grapini, mihai gainusa, sezon nou cronica carcotasilor, Vanghelie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE