RESTRICȚII RUTIERE CROSUL UNIVERSITĂȚII, duminică, 10 mai. RUTE OCOLITOARECROSUL UNIVERSITĂȚII, RESTRICȚII RUTIERE. RUTE OCOLITOARE. Duminică, 10 mai, în Capitală va avea loc CROSUL UNIVERSITĂȚII, Cora Lujerului Challenge. Astfel, poliţiştii locali ai Sectorului 6 în colaborare cu Brigada de Poliţie Rutieră vor acţiona în vederea fluidizării circulaţiei, pe traseul de deplasare a participanţilor.

Crosul "Campionii Sanatatii", sambata, 6 iunie, in Bucuresti
Crosul "Campionii Sănătății", sâmbătă, 6 iunie, în București
Foto: Primaria Sectorului 6

CROSUL UNIVERSITĂȚII, RESTRICȚII RUTIERE. RUTE OCOLITOARE. În data de 10.05.2015, în intervalul orar 11:00 – 12:30, se va desfăşura un cros pe traseul: bd. Mihail Kogălniceanu (Facultatea de Drept) – Splaiul Independenţei – şos. Cotroceni – bd. Iuliu Maniu – parcare Cora Lujerului.

MARATON REGAL-CROSUL MAJESTĂȚII, duminică, 10 mai. TRASEU CROSUL MAJESTĂȚII și RESTRICȚII ÎN TRAFIC 

Comisia Tehnică de Circulaţie a Municipiului Bucureşti a avizat favorabil desfăşurarea evenimentului, cu restricţionarea totală a circulaţiei, astfel:

- pe bd. Mihail Kogălniceanu, între str. Vasile Pârvan şi Splaiul Independenţei;

- pe Splaiul Independenţei între Podul Operei Române şi Podul Cotroceni.

CROSUL UNIVERSITĂȚII, RESTRICȚII RUTIERE. RUTE OCOLITOARE. De asemenea, traficul rutier va fi restricţionat pe banda III de circulaţie pe bd. Iuliu Maniu ( între şos. Grozăveşti şi str. Lujerului) şi se va închide total şos. Cotroceni (între Pod Cotroceni şi Pod Grozăveşti).

Rute ocolitoare:

- Bd. Mihail Kogălniceanu - str. Vasile Pârvan - Calea Plevnei - str. C-tin Noica - Pod Cotroceni;
- Str. Sf. Elefterie – Splaiul Independenţei – Pod Haşdeu.

CROSUL UNIVERSITĂȚII, RESTRICȚII RUTIERE. RUTE OCOLITOARE.  Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului şi de prevenire a accidentelor şi solicită conducătorilor de autovehicule:

* să folosească autovehiculele personale cât mai puţin pentru a evita blocajele de trafic şi să opteze pentru mijloacele de transport în comun;

* să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate;

* să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate;

* să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de pietoni şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

CROSUL UNIVERSITĂȚII, RESTRICȚII RUTIERE. RUTE OCOLITOARE. Conducătorii de autovehicule sunt rugaţi să evite deplasarea în zona de desfăşurare a evenimentului şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea acestuia.

Poliţia Locală Sector 6 va acţiona pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere în data 10 mai, cu ocazia organizării în Capitală a evenimentului sportiv „Crosul Universităţii" din Bucureşti, Cora Lujerului Challenge, anunță Primăria Sectorului 6 într-un comunicat de presă.

Totodată se vor lua măsuri specifice de siguranţă publică la care va participa şi Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, în zonele adiacente locurilor de desfăşurare a evenimentului faţă de persoanele care, prin comportament sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de ordine publică.

Etichete: 10 mai, Bucureşti, Cora, CROSUL UNIVERSITĂȚII, duminică, Jandarmeria, politia locala, Sectorul 6

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h