ALEGERI LOCALE 2016.Crustian Bușoi despre candidatura la Primăria Capitalei: Decizia nu e definitivăALEGERI LOCALE 2016. Prim-vicepreşedintele PNL Cristian Buşoi a declarat, vineri, că înscrierea sa în cursa pentru Primăria Capitalei nu este o decizie definitivă. El este propunerea filialei PNL Sector 1, însă decizia finală va fi luată în conducerea centrală a partidului.

ALEGERI LOCALE 2016.Crustian Busoi despre candidatura la Primaria Capitalei: Decizia nu e definitiva
ALEGERI LOCALE 2016.Crustian Bușoi despre candidatura la Primăria Capitalei: Decizia nu e definitivă

ALEGERI LOCALE 2016. 'Candidatura mea nu este una definitivă. Nu a fost în niciun moment o candidatură definitivă, a fost decizia organizaţiei PNL Sector 1. Luna februarie va aduce finalizarea analizei şi aşa cum este normal, cum am stabilit de la început, va duce în faţa bucureştenilor o echipă, candidatul la Primăria Capitalei şi candidaţii la sectoare'', a răspuns prim-vicepreşedintele PNL Cristian Buşoi, întrebat dacă sunt semne de întrebare în ceea ce priveşte candidatura sa la Primăria Bucureşti.

Cristian Buşoi a afirmat că ''dacă la Primăria Generală cel puţin jumătate de pas a fost făcut în luna decembrie, atunci când a fost formalizată o propunere a filialei PNL Bucureşti'', pentru primăriile de sector ''încă nu sunt nici măcar conturate definitiv candidaturile'', scrie Mediafax. 

ALEGERI LOCALE 2016.  Întrebat ce alte nume mai sunt testate de liberali pentru Primăria Capitalei, Cristian Buşoi a afirmat că ''până acum nu a fost niciun fel de discuţie de a testa alte nume şi nu s-a demarat nici procesul de sondare a bucureştenilor'', apreciind că probabil sondajul va fi demarat începând cu săptămâna următoare.

ALEGERI LOCALE 2016.  El a anunţat că va demara un proces de consultare online a bucureştenilor, pe site-ul său, cu privire la construcţia unui mare spital în Bucureşti, afirmând că dacă propunere va întruni susţinerea bucureştenilor fie va demara proiectul în calitate de primar, fie îl va susţine pe cel care va câştiga fotoliul Primăriei Bucureşti să demareze acest proiect.

"Urmează o validare în BNP al PNL. Eu sunt membru al acestui partid de 19 ani,(...) ţin foarte mult la PNL şi accept orice decizie a sa. Am în acest moment o poziţie de europarlamentar la Bruxelles. Pot să servesc România şi PNL şi din poziţia de europarlamentar, prin urmare aştept terminarea procedurilor interne şi decizia colegilor mei", a mai precizat Buşoi.

ALEGERI LOCALE 2016.  Întrebat dacă se va retrage din cursa electorală, în cazul în care sondajele din luna februarie nu vor fi favorabile, Cristian Buşoi a afirmat că decizia va fi luată de conducerea centrală a PNL.

Etichete: alegeri locale 2016, candidatură, cristian busoi, PNL, Primăria Capitalei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE