CSA Steaua Bucureşti cere DAUNE de ZECI de MILIOANE de EURO pentru folosirea mărcii SteauaClubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti a anunţat marţi că echipa de fotbal finanţată de către George Becali poate folosi marca Steaua în schimbul sumei de 3,7 milioane de euro anual. Mai mult, prejudiciul a fost stabilit la aproape 37 de milioane de euro.

CSA Steaua Bucuresti
CSA Steaua Bucureşti

"Aşa cum a evidenţiat în mai multe rânduri prin comunicate şi informări de presă, Clubul Sportiv al Armatei "Steaua Bucureşti" este obligat de lege, ca titular al mărcii "Steaua Bucureşti" – bun aflat în patrimoniul public – , să facă toate demersurile de punere în valoare a mărcii, inclusiv prin evaluarea brandului. Astfel, până la acest moment, au fost încheiate următoarele proceduri, derulate de evaluatorul independent, competitiv selecţionat:

• brand-ul "Steaua Bucureşti" a fost evaluat la suma de 57.306.150 euro;
• taxa de licenţă pentru fotbal a fost stabilită la valoarea de 3.694.220 euro/an fără TVA;

• prejudiciul pentru folosirea mărcii fără acceptul CSA "Steaua Bucureşti" a fost stabilit la valoarea de 36.826.310 euro.

În prezent, Clubul Sportiv al Armatei "Steaua Bucureşti" derulează o serie de activităţi pentru valorificarea mărcii "Steaua Bucureşti", conform evaluărilor prezentate.

Prin urmare, măsurile promovate pentru susţinerea optimă a fotbalului stelist se derulează în paralel cu demersurile de valorificare a patrimoniului propriu, pe care CSA "Steaua Bucureşti" e obligat prin lege şi hotărârile judecătoreşti pronunţate să le întreprindă. Prin dialog, comunicare şi bunăcredinţă a tuturor celor interesaţi, cele două piste de lucru ar trebui să conducă la soluţii durabile şi corecte, în interesul sportului." se arată într-un comunicat de presă postat pe site-ul oficial.

Finanţatorul echipei de fotbal, George Becali a anunţat în nenumărate rânduri că nu este dispus să plătească niciun leu pentru a utiliza marca Steaua.

Etichete: brand, CSA STEAUA BUCUREȘTI, daune folosire marca, fc steaua bucuresti, Gigi Becali, marca STEAUA, marca steaua bucuresti, steaua armata

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE