CSM Bucureşti - Vardar Skopje, în semifinalele Ligii CampionilorCSM București va juca împotriva formației macedonene Vardar Skopje în semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin, programat pe 6-7 mai. Celălalt meci din faza penultimul act le pune față în față pe Buducnost Podgorica și Gyor.

CSM Bucuresti
CSM Bucureşti

Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin se va desfășura în zilele de 6-7 mai, dar emoțiile încep încă de marți, 18 aprilie, odată cu tragerea la sorți a "careului de ași". CSM București, campioana Europei în sezonul trecut, și-a atins obiectivul stabilit în actuala stagiune, dar speră să își apere trofeul la Budapesta, la capătul turneului în care s-au mai calificat Vardar Skopje, Buducnost Podgorica şi Gyor.

CSM s-a calificat în Final Four după două victorii cu Ferencvaros: 30-25 la București și 27-26 la Budapesta. Buducnost Podgorica a obținut și ea două victorii în sferturi, 31-17 pe teren propriu și 35-30, sâmbătă, în deplasare, cu Larvik (Norvegia).

Gyori Audi ETO KC a trecut de Metz Handball cu 28-22, pe teren propriu, după 31-32 în deplasare.Vardar Skopje a dispus de FC Midtjylland cu 26-24, sâmbătă, după 28-26 în Danemarca.

La tragerea la sorți au fost prezente jucătoare reprezentative de la cele patru semifinaliste, Katarina Bulatovic (Buducnost), Tamara Mavsar (Vardar), Anita Gorbicz (Gyor) și Line Joergensen (CSM București).

La ediția de anul trecut, CSM București a dispus în semifinale de Vardar cu 27-21, iar Gyori Audi ETO KC s-a impus la limită în duelul cu Buducnost, 21-20. În finala mică, Vardar a trecut de Buducnost cu 30-28, iar CSM București a câștigat trofeul, după ce a învins-o pe Gyori Audi ETO KC cu 29-26, după prelungiri și aruncările de departajare.

În ambele zile (6 și 7 mai), primele meciuri vor avea loc de la ora locală 15,15 (16,15, la București), respectiv 17,45 (18,45 în România).

Etichete: CSM Bucureşti, handbal csm bucuresti, meci csm bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE