CSM sesizează Inspecţia Juriciară după scrisoarea prin care Tăriceanu cere demisia lui KovesiConsiliul Superior al Magistraturii (CSM) sesizează Inspecţia Judiciară după scrisoarea trimisă marţi de Călin Popescu Tăriceanu preşedintelui Iohannis, în care cere demisia Laurei Codruţa Kovesi şi a Liviei Stanciu.

Șeful senatului, Calin Popescu Tariceanu, DATOR la intretinere
Șeful senatului, Călin Popescu Tăriceanu, DATOR la întreținere
Foto: nasul.tv

CSM sesizează Inspecţia Judiciară după ce, marţi, preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, i-a trimis preşedintelui Iohannis o scrisoare în care solicită, printre altele, demisia Laurei Codruţa Kovesi, şefa DNA, şi a Liviei Stanciu, şefa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Călin Popescu Tăriceanu a trimis preşedintelui Klaus Iohannis o scrisoare în acest sens. Motivul invocat este cazul unui cetăţean care a stat în arest preventiv şase luni pentru o faptă pe care nu a comis-o, scrie realitatea.net.

Mariana Rarinca, femeia care ar fi şantajat-o pe Livia Stanciu, preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), de la care a cerut 20.000 de euro pentru a nu face publice informaţii presupus compromiţătoare, a fost achitată de Curtea de Apel Bucureşti.

Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a schimbat, astfel, sentinţa primei instanţe, respectiv a Tribunalului Capitalei, care hotărâse condamnarea Marianei Rarinca la trei ani de închisoare cu suspendare.

Decizia de miercuri a CAB este definitivă. Mai multe detalii AICI.

Etichete: Călin Popescu Tăriceanu, CSM, inspectia judiciara, Laura Codruţa Kovesi, Livia Stanciu, Tăriceanu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h