CSMS IAŞI - STEAUA, meci AZI în LIGA 1. Meciul CSMS-STEAUA, încheiat cu SCOR FINAL 1-2CSMS IAŞI - STEAUA, meci AZI în LIGA 1. CSMS-STEAUA LIVE LA TV, sâmbătă, 3 OCTOMBRIE 2015: CSMS IAŞI şi STEAUA au jucat, SÂMBĂTĂ, de la ora 21. Meciul a fost transmis LIVE LA TV de Digisport 1 și s-a încheiat cu SCOR FINAL 1-2.

CSMS IASI - STEAUA, meci AZI in LIGA 1. CSMS-STEAUA LIVE LA TV, sambata, 3 OCTOMBRIE 2015
CSMS IAŞI - STEAUA, meci AZI în LIGA 1. CSMS-STEAUA LIVE LA TV, sâmbătă, 3 OCTOMBRIE 2015
Foto: digisport.ro

CSMS IAŞI - STEAUA, meci AZI în LIGA 1. CSMS-STEAUA LIVE LA TV, sâmbătă, 3 OCTOMBRIE 2015:

ECHIPELE:

CSMS Iași: Grahovac - I. Voicu, Ov. Mihalache, Frăsinescu, M. Ciucă - Mitic, Enescu - Viveiros, Grigorie, Bole - Golubovic
Antrenor. Nicolo Napoli

Steaua: Fl. Niță - Râpă, Varela, Toșca, Guilherme - N. Stanciu, Kharja, L. Filip - Ad. Popa, Chipciu, Enceanu
Antrenor: Dumitru Dumitriu

CSMS IAŞI - STEAUA, meci AZI în LIGA 1. CSMS-STEAUA LIVE LA TV, sâmbătă, 3 OCTOMBRIE 2015:

Steaua are trei victorii în ultimele trei meciuri oficiale şi speră să continue seria bună și la Iaşi. Jocul rezultatelor îi poate face pe roş-albaştri să termine pe primul loc prima parte a sezonului regulat. În plus, elevii lui Rădoi revin în Copou, pe terenul pe care au devenit campioni pentru a treia oară la rând, informează digisport.ro.

"Avem un singur gând și acela este de a câștiga cele trei puncte, mai ales că pe acel teren am trăit o bucurie imensă sezonul trecut", a spus Stanciu, completat de Toșca: "Am reușit să legăm trei victorii, ne dorim să o obținem pe a patra și să termină turul pe primul loc".

CSMS IAŞI - STEAUA, meci AZI în LIGA 1. CSMS-STEAUA LIVE LA TV, sâmbătă, 3 OCTOMBRIE 2015:

De partea cealaltă, elevii lui Nicolo Napoli sunt deciși să facă un meci mare și să obțină măcar un rezultat similar celui din ultima etapă a campionatului trecut, atunci când a fost 0-0. Numai că statistica nu este de partea moldovenilor. Chiar dacă CSMS n-a mai bătut pe nimeni de 7 etape, steliştii se tem de jocul echipei lui Nicolo Napoli.

"Au jucători importanți la fazele aeriene, cum este Golubovic, Ciucă, Frăsinescu, jucători care se descurcă și la fazele fixe, dar noi ne vom lua măsuri", a spus și Nicolae Dică, antrenorul secund al Stelei


Etichete: AZI, csms iasi steaua, live, meci Steaua, steaua live

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h