CTP, despre candidatura lui Turcescu: "Dacă obţine funcţia de primar, ce ar trebuie să acopere?"Cristian Tudor Popescu consideră că Robert Turcescu va primi, cel mai probabil, voturile celor care l-ar fi votat pe Traian Băsescu dacă ar fi candidat. 

CTP, despre candidatura lui Turcescu: "Daca obtine functia de primar, ce ar trebuie sa acopere?"
CTP, despre candidatura lui Turcescu: "Dacă obţine funcţia de primar, ce ar trebuie să acopere?"
Foto: paginademedia.ro

ALEGERI BUCURESTI 2016:

Cristian Tudor Popescu a precizat că candidatura lui Robert Turcescu la Primăria Capitalei din partea PMP este una „tehnic corectă", deoarece jurnalistul a fost ani de zile „un acolit" al lui Traian Băsescu.

„Faptul că domnul Turcescu a fost desemnat de domnul Băsescu este tehnic vorbind corect. El este un acolit de ani de zile al domnului Băsescu, acum este și cu acte. E liber să candideze, nu este urmărit penal așa cum este cazul domnului Băsescu, domnului Piedone și a altor candidați. Este un candidat curat la Primărie, așa înțelegem. Cred că va fi votat de toți cei care l-ar fi votat pe Traian Băsescu dacă ar fi candidat la Primărie. De fapt, și domnul Turcescu s-a prezentat ca un surogat al domnului Băsescu. Este un soi de substitut al domnului Băsescu. În ce privește episodul acoperirii, descoperirii, autodescoperirii domnului Turcescu ca agent al unui serviciu de informații în timp ce practica meseria de jurnalist asta poate să trezească întrebarea: funcția de primar general dacă o obține ce anume ar trebui să acopere la dânsul?", a spus Cristian Tudor Popescu, citat de digi24.ro.

De asemenea, Cristian Tudor Popescu a subliniat că această campanie electorală se înscrie într-o „normalitate demențială".

„Mai întâi comentez acest eveniment pentru că mi-o cereți dumneavoastră. Digi 24, și pentru că asta mi-e meseria, dar credeți-mă că după ce tot meseria m-a silit să scriu și să vorbesc despre Marian Munteanu e cam mult să vorbesc acum și de Turcescu Robert, candidat și el la Primăria Capitalei. Sentimentul meu în legătură cu ce se întâmplă în București e că mi-e din ce în ce mai greu să trăiesc în București. Având în vedere ce se întâmplă în jurul nostru în această campanie cred că ne înscriem într-o normalitate demențială. Campania aceasta se duce din ce în ce mai mult într-un absurd murdar românesc", a conchis jurnalistul.

Traian Băsescu, președintele PMP, a anunțat vineri seara că a intenționat să candideze a Primăria Capitalei, dar a fost înștiințat că este urmărit penal pentru spălare de bani, așa că a renunțat la idee. În schimb, PMP l-a desemnat pe Robert Turcescu ca și candidat pentru Primăria Municipiului București.

„Este un om cu 23 de ani de presă, un om care tot timpul s-a manifestat ca fiind de dreapta, e membru al partidului de la începutul anului, familist, cu 2 copii. Îndeplineşte toate criteriile pentru a fi candidatul PMP la funcţia de primar general al Capitalei. Închei spunându-vă că am apreciat faptul că a găsit puterea de a fi corect la un moment dat, recunoscând că l-a făcut Oprea ofiţer în rezervă", a declarat Traian Băsescu despre Robert Turcescu.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, Cristian Tudor Popescu, ctp, robert turcescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE