CTP despre VICTOR PONTA, OFIȚER ACOPERIT SIE: Dezvăluirea, mai slabă decât sceneta lui TurcescuCTP, despre dezvăluirea VICTOR PONTA, OFIȚER ACOPERIT, FĂCUTĂ DE TRAIAN BĂSESCU:  Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 declarațiile președintelui Traian Băsescu, potrivit căreia agentul acoperit despre care a vorbit înainte de campania electorală este Victor Ponta.

CTP
CTP

CTP, despre dezvăluirea VICTOR PONTA, OFIȚER ACOPERIT „E mai slabă decât sceneta lui Robert Turcescu. Aceste deducții pe care le prezintă în legătură cu documentele respective nu vor duce la nicio recunoaștere a lui Victor Ponta. Nici nu are rost să discutăm dacă e așa sau nu e așa", a spus jurnalistul la Digi 24.

El a arătat că, în situația în care ar fi fost ofițer acoperit al SIE, Victor Ponta a avut treabă cu exteriorul, cu lupta împotriva spionilor.

CTP, despre dezvăluirea VICTOR PONTA, OFIȚER ACOPERIT Traian Băsescu: „Victor Ponta a fost ofiţer acoperit SIE"

„Nu se ocupa cu cetățenii României, nu are nicio treabă cu ei. Și atunci cum să-l demonizezi? Ponta poate să apară cel mult ca un erou, că se lupta cu dușmanii României", a spus Cristian Tudor Popescu.

El mai spune că mulți români nu iau în considerare plagiatul pe care l-ar fi făcut Victor Ponta, așa că nu crede că acest atac va avea vreun efect.

„Nu va afecta electoratul captiv al lui Victor Ponta și nu-i va trezi pe cei adormiți, care nu merg de obicei la vot, nu va scoate niciun votant din zona inertă", a spus el.

CTP, despre dezvăluirea VICTOR PONTA, OFIȚER ACOPERIT Dezvăluirea lui Traian Băsescu a avut un „impact literar grotesc", „într-o competiție de bâlci", a mai spus Cristian Tudor Popescu. 

CTP, despre dezvăluirea VICTOR PONTA, OFIȚER ACOPERIT, editorial în Gândul:

"Când cu doctoratul plagiat de V. Ponta, ziarul Gândul a pus pe două coloane textul tezei şi textul cărţii copiate . Orice ins alfabetizat putea să constate identitatea şi furtul comis de Ponta. Dovada era simplă şi imparabilă. Rezultatul asupra electoratului lui V. Ponta? Zero barat. N-a pierdut nicio zecime de procent.

Dacă îi spui unui votant pesedist Ponta e un plagiator, îţi răspunde ferm că s-a demonstrat prin lege că asta e o minciună şi că, de altfel, toţi au copiat la doctorat. Şi vine acum „nenea" electoral al domnişoarei Udrea şi vrea să-l doboare pe Ponta cu o poveste, cu o „deducţie", că fiindcă a semnat o hotărâre de guvern prin care nu pot fi deconspiraţi ofiţerii acoperiţi SIE care îşi încetează activitatea în slujba serviciului, rezultă că a fost ofiţer acoperit SIE.

Când scriu asta, sunt convins că Ponta se amuză copios, ba chiar s-a şi culcat. Mâine îi va fi cât se poate de uşor să-l mai facă o dată iresponsabil pe Băsescu, să spună despre el că bate câmpii, că lezează grav interesul naţional.

Nu are nicio importanţă dacă ce spune Băsescu e adevărat sau nu. Nimeni, nici SIE, nici, cu atât mai puţin, cutra albă Meleşcanu nu va confirma aşa ceva.

Măcar dacă ar fi fost vorba de SRI, în cazul ăsta se mai putea lăsa un reziduu de securism, de turnătorie pe Ponta, dar SIE n-are treabă cu interiorul, ci cu externele, se bate cu duşmanii patriei. Dacă vrea şi o figură de stil, Ponta poate să zică „N-am fost acoperit SIE, dar dacă aş fi fost, aş fi mândru, mândru că sunt român, mândru că mi-am servit ţara!".

Persoana care s-a aflat în studio cu Băsescu ar fi putut să-i pună măcar o întrebare printre limbi: „Spuneţi că i-aţi cerut lui Meleşcanu să vă comunice lista ofiţerilor acoperiţi SIE din Guvern în noiembrie 2013. Deci, cel puţin de atunci, ştiaţi despre Ponta ca agent acoperit. Ştiaţi că a călcat legea, fiind şi procuror.

De ce nu aţi comunicat asta public imediat după ce Meleşcanu a refuzat să vă dea lista? De ce aţi aşteptat, cu Ponta premier al României, aproape un an, până astă-seară – dacă primul ministru are „dublă comandă" nu e nicio problemă? Doar dacă ajunge preşedinte apare problema infracţiunii acoperit-procuror şi „dublei comenzi" cu serviciile?"

Persoana n-a pus întrebarea pentru că era preocupată să constate că lui V. Ponta i s-au înjumătăţit voturile în noaptea asta...

Pe scurt: pe votanţii lui Ponta nu-i clinteşte nimic, cu atât mai puţin cimilitura „securistă" a lui Băsescu. Antipontiştii, la rândul lor, au adjective pentru febleţea lor pe lângă care „securist" e o dezmierdare." 

Continuarea, pe gândul.info

Citește și CĂTĂLIN TOLONTAN, despre PONTA, OFIȚER ACOPERIT: Ar fi o țară cu potențial putinist.

Citește și VICTOR PONTA ar fi fost OFIȚER ACOPERIT SIE între 1997 si 2001 - spune TRAIAN BĂSESCU 

Etichete: ctp, ofițer acoperit, SIE, Traian Băsescu, Victor Ponta

0/8 COMENTARII
marga
15 oct 18:54
+0
VOTURI
-0
E trist tot ce se intampla.O tara ca a noastra cu atatia aspiranti la presedentie si care nu conving...e de=a dreptu jenant tot ceea ce auzim...toti vreau doar foloase de parca ar trai de-acum incolo inca multe vieti.Nu se gandeste nimeni la binele tarii si la amaratii ce-o locuiesc.Mare rusine .Biata tara ce-o sa se aleaga de tine?
nicolae
15 oct 11:55
+0
VOTURI
-0
Pentru toti "specialisti" in politica de aici si de pretutindeni , nu va intrebati cum dracu sunteti saraci lipiti (intr-o tara bogata) , iar personaje ca udrea , basescu , cocos , ofiteri sie , sri-isti , judecatori , procurori au siguranta zilei de maine si mai mult sunt aranjati pe viata (financiar)? ; as vrea sa-l intreb pe basescu cum dracu , in 10 ani , a ajuns asa bogat , vreau si eu ;vreau si eu pentru majoritatea din aceasta tara; poate toti iubitori de poloiticieni ii veti intreba vreodata : "ba mocofane , cum dracu te-ai imbogatit (cinstit) in tara in care eu sunt sarac ???"
Ileana
14 oct 22:36
+0
VOTURI
-0
Si ce daca o s-avem un presedinte KGB-ist si spion pe deasupra?
Si ce daca a incalcat constitutia?
Si ce daca e un mincinos si plagiator dovedit?
Asta poate sa aprecieze doar cei care stiu sa citeasca si sa interpreteze aceste situatii (vreo 4 milioane de votanti), nu prostimea de la tara (vreo 7 milioane de votanti) care-l vor vota pentru o cinzeaca sau un kil de faina.

Ne meritam soarta, si orice schimbare in politica interna a Romaniei este precedata de o dorinta externa care, se pare ca in acest momemt e mai aproape de Moscova decat de dorinta de libertate a Romanilor.

...In tara orbilor imparat era un (bineinteles) un orb...Iar in Romania va descaleca cu ajutorul prostimii si a fraudelor un prost!

Ne meritam soarta, un popor fara idealuri, fara vlaga si dorinta si mai ales indobitocit de catre cativa politicieni corupti, mincinosi si diabolici.

Galeata de plastic rosie si kilu` de faina, vor fi la mare rang pentru urmatorii ani din istoria Romaniei. Ceea ca a mai ramas din bogatiile naturale ale Romaniei va fi exploatat intens de concerne straine fara ca poporul Roman sa simta vreo imbunatatire.

Hidra socialista nu moare, revine in forta intr-o tara macinata voit de conflicte, minciuni, furturi si lipsa de forta de munca calificata (dar avem bugetari!)

Suntem multi care nu-l iubim pe Basescu, dar o sa ajungem curand sa-l regretam ... Va fi prea tarziu...Raul va fi deja facut si foarte greu de revenit la o stare de normalitate.
Mihai
14 oct 21:45
+0
VOTURI
-0
Orice ar fi nu voi vota niciodata puisorii iliescieni, urmasii bolsevicului Iliescu care ne-a impins ani de zile in prapastie prin mineriade si minciuni, Porcul ala ce a refuzat intrarea regelui in tara, de teama sa nu-si piarda scaunul obtinut prin debarcarea fortata si uciderea lui Ceausescu in zi crestina de sarbataoare Craciunul 1989.
ioan
14 oct 18:01
+0
VOTURI
-0
Ponta şi susţinătorii lui iresponsabili sunt puroiul şi pecinginea acestei ţări.Să ne unim hotărâţi, pe străzi şi la vot, pentru a curma aceste teribile boli,până nu este prea târziu. Viaţa de mizerie ne-o fac ei, şi se cred mulţi şi veşnici. Să nu uităm că viaţa este trecătoare, iar partea din sănătoasă din popor poate să facă pentru toţi, viaţă mai bună. Noi suntem cei sănătoşi, noi suntem cei mai mulţi, noi suntem cei mai inteligenţi. Putem să scăpăm de ei şi de bolile lor !
ioan
14 oct 17:03
+0
VOTURI
-0
CTP a fost şi este o jigodie şi ... un cadavru viu. La ce te poţi aştepta de la o astfel de entitate abjectă şi hidoasă ?
Mateescu
14 oct 11:33
+0
VOTURI
-0
Imi pare mie sau CTP se da iar atotstiutor?Nu mai musamaliza cazul nea'CTP ca am vazut cu totii cum Ponta a incalcat constitutia si acum se vrea presedinte!Dati demisia PONTA!!
ella21
14 oct 11:08
+0
VOTURI
-0
Votantii lui ponta,marele tradator de tara (cu p mic) sunt alcatuiti din cretini,idioti,saraci,analfabeti,fara coloana vertebrala care pot fi manipulati cu un kg de zahar,orez,pui,cativa lei;
Problema noastra cea mai mare este ca intreaga clasa politica este din acelasi aluat,tradatoare de tara,fara pic de coloana vertebrala,o sleahta de hoti si astfel nu ai pe cine vota,sau mai bine zis sa te prefaci sa votezi,pentru ca marioneta presedinte este deja ales de Inalta Poarta ,restul nu este decat circ si paine!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE