CTP o ceartă pe Simona Halep: "Îi deranjau coafura câteva meciuri pe zgura românească?"Cristian Tudor Popescu o critică pe Simona Halep, pentru că nu participă la turneul WTA de la Bucureşti.

Halep a deschis bursa de la Toronto
Halep a deschis bursa de la Toronto
Foto: realitatea.net

În comentariul "Selfie cu Simona, lacrimi cu Alexandra", CTP critică decizia Simonei Halep de a nu participa la BRD Bucharest Open şi o laudă pe Aleandra Dulgheru, care a decis să participe, deşi este grav rănită la genunchi.

"A treia parte a ştirii este de fapt prima: Alexandra Dulgheru a învins-o aseară, în urma unui meci dureros, de 2 ore şi jumătate, pe chinezoaica Zhang Shuai. Dureros pentru că, după ce a câştigat duminică puternicul turneu ITF de 100.000 dolari de la Contrexeville, Alexandra are genunchiul stâng în pioneze. Am crezut că va abandona – a pierdut primul set şi dificultăţile de mişcare, în special la serviciu, unde trebuia să împingă în stângul, erau evidente. E de mirare că a mai participat la turneul de la Bucureşti. Nu s-ar fi supărat nimeni dacă nu mai juca.

Şi totuşi, „Piti" Dulgheru a întors meciul, strângând pumnii şi dinţii, recuperând minge cu minge şi revenind de trei ori în setul decisiv după breakurile chinezoaicei. La final, Alexandra a plâns.

Mi-e greu de data asta, dacă nu imposibil, să găsesc o explicaţie pentru refuzul domnişoarei Halep de a juca. Nu că n-ar fi dreptul ei sau că ar trebui să dea socoteală cuiva, de pe aici, din România, după cum a şi afirmat. Când a lipsit de la meciul de Fed Cup al echipei naţionale de la Montreal am înţeles, chiar cu preţul unei divergenţe de opinii cu Ilie Năstase, că era obosită, drumul lung până în Canada şi nu dorea să-şi perturbe programul pe zgură. Acum însă, după ce a pierdut în turul I la Wimbledon, e cât se poate de odihnită, iar până la Cincinnati Open, pe hard, mai e o lună – îi deranjau coafura câteva meciuri pe zgura românească?

Astăzi ne aşteaptă o confruntare care poate să fie memorabilă, între Sorana Cârstea şi Andreea Mitu, Monica Niculescu va lupta cu brazilianca Pereira, iar Alexandra Dulgheru cu americanca Tatishvili şi cu genunchiul.

Haideţi la tenis, să le aplaudăm pe fete şi poate avem noroc şi de un selfie cu Simona!", a notat CTP pe gandul.info.

Etichete: bucharest open, ctp, Simona Halep, Simona Halep WTA

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE