CTP și Guran-discuție în contradictoriu: Avem o viziune diferită în legătură cu meseria de jurnalistO discuție în contradictoriu a avut loc, luni dimineață, între jurnaliștii Moise Guran și Cristian Tudor Popescu, pe tema doliului național.

CTP si Guran-discutie in contradictoriu: Avem o viziune diferita in legatura cu meseria de jurnalist
CTP și Guran-discuție în contradictoriu: Avem o viziune diferită în legătură cu meseria de jurnalist
Foto: voceatransilvaniei.ro

Jurnaliştii Moise Guran şi Cristian Tudor Popescu au avut o discuţie în contradictoriu în cadrul matinalului de la Europa FM, după ce primul a catalogat reacţia lui CTP drept „nepotrivită“ într-o zi de doliu naţional, scrie Paginademedia.ro. Moise Guran, Cristian Tudor Popescu şi Cătălin Tolontan au fost invitaţi în ediţia specială a matinalului de la Europa FM, moderată de Vlad Petreanu şi George Zafiu. După ce Cristian Tudor Popescu a părăsit studioul, Moise Guran a dezaprobat comentariile acestuia, spunând că „într-o zi de doliu naţional pur şi simplu nu este momentul să ceri răzbunare sau demisii“.

„Răzbunare?! Unde a fost vorba de răzbunare în ce am spus eu?", i-a spus Cristian Tudor Popescu.

Moise Guran – Domnu Popescu, îmi pare rău că m-am pronunțat în sensul ăsta. Mi s-a părut tonul dumneavoastră nepotrivit pentru o zi de doliu national."

Discuția completă, pe paginademedia.ro.

Etichete: colectiv, ctp, moise guran

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE