Cu ce sumă se vinde Hotelul Ambasador din CapitalăUnul dintre cele mai cunoscute hoteluri din Bucureşti a fost scos la vânzare. Este vorba despre hotelul de patru stele, Ambasador, situat pe Bulevardul Magheru. Acesta a apărut deja pe mai multe portaluri de imobiliare şi urmează să fie vândut. 

Cu ce suma se vinde Hotelul Ambasador din capitala (Foto travelro.ro)
Cu ce sumă se vinde Hotelul Ambasador din capitală (Foto travelro.ro)

În urmă cu 15 ani, hotelul Ambasador a făcut obiectul unui litigiu, moștenitorii clădirii revendicând în instanță jumătate din ea. Acum doi ani, moștenitorii arhitectului Arghir Culina, cel care a proiectat și a deținut clădirea, au câștigat procesul și au obținut jumătate din imobil, iar cealaltă a rămas în proprietatea vechiului acționar, firma Ambasador SA., informează profit.ro.

Cu toate că numărul de camere a fost redus la jumătate, vechiul acţionar a investit aproximativ 3 milioane de euro, crescând astfel gradul de confort şi numărul de stele.

Cealaltă parte de clădire însă nu a mai fost renovată iar moştenitorii au scos-o acum la vânzare în schimbul sumei de 11,5 milioane de euro.

"Dacă tot se vinde jumătatea revendicată și găsim un investitor serios, care să plătească peste 11 milioane de euro pe acțiunile SC Ambasador, firma care deține hotelul, suntem dispuși să discutăm cu el" a declarat pentru profit.net Andrei Istrate, președintele Consiliului de Administrație al SC Ambasador SA.

Hotelul Ambasador are 12 etaje, restaurant, bar și sală de conferințe și de evenimente. Hotelul a avut anul trecut un grad de ocupare de aproximativ 65%.

Etichete: Bucureşti, Capitală, hotel ambasador, vânzare

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE