Cu cine a fost înlocuit Mihai Dobrovolschi la Gold FM FOTODupă plecarea lui Mihai Dobrovolschi de la Gold Fm, emisiunea matinală are două gazde noi: Radu Iacoban şi Mihai Ciocean.

Cu cine a fost inlocuit Mihai Dobrovolschi la Gold FM FOTO
Cu cine a fost înlocuit Mihai Dobrovolschi la Gold FM FOTO
Foto: stiridefel.ro

Gold FM a început noul sezon cu o nouă echipă de matinali, formată din Radu Iacoban, regizor, actor și scenarist și de realizatorul Mihai Cioceanu,cunoscut pentru emisiunile sale de la City FM, TVR si Realitatea TV. Matinalul celor doi este produs de Daniela Morari, informează paginademedia.ro.

Echipă nouă la matinalul Gold FM, după plecarea lui Dobrovolschi. Postul va avea și o emisiune de travel în locul Sound of Science
FOTO: paginademedia.ro

Raluca Moianu, director de programe la Gold Fm a declarat că „Aveam nevoie de o formula young &creative, iar Radu și Mihai sunt exact realizatorii pe care îi căutam pentru o formulă nouă și sper competitivă. Ascultătorii așteaptă o "voce" altfel, amuzantă și care are lucruri interesante de spus. Exact asta avem de gând să le oferim."

Totodată, Gold FM are o nouă emisiune în locul Sound of science, după ce Petru Stratulat, unul dintre realizatori, a părăsit postul.

Astfel, de luni până vineri, în intervalul 10.00 - 13.00, va fi emisiunea Travel Man cu Bogdan Popescu (Șarpe), un program de calatorii cu informații despre locurile și lucrurile care pot fi descoperite în București sau din lume.

Schimbarea de la matinalul Gold FM vine după ce la sfârșitul lunii noiembrie Mihai Dobrovolschi a părăsit radioul alături de colegii săi de matinal, Gilda Comârzan și Matei Oprina, imediat după ce Guerrilla și-a primit o parte din frecvențe de la CNA.

Etichete: dobrovolschi, Gold FM, matinal gold fm

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE