Cu cine a votat Moise Guran la ALEGERILE LOCALE din BUCUREŞTIJurnalistul Moise Guran a notat, pe blogul Biziday, că a votat cu Nicuşor Dan la aceste alegeri, însă spune că nu a fost convins de candidatul USB.

Cu cine a votat Moise Guran la ALEGERILE LOCALE din BUCURESTI
Cu cine a votat Moise Guran la ALEGERILE LOCALE din BUCUREŞTI
Foto: evz.ro

ALEGERI BUCUREŞTI 2016:

"Eu, de exemplu, l-am votat pe Nicușor Dan, nu că m-a convins (în continuare îl consider o personalitate ștearsă, spre deosebire de franțuzoaica Clotilde, care dacă ar fi candidat la Primăria Generală probabil ar fi avut un scor mai bun decât Dan) nu că ar fi de dreapta (eu cred că e de stânga și vom vedea asta pe mai departe), nu că ar fi avut cine știe ce program (de fapt programul lui chiar are numeroase puncte comune cu cel al doamnei Firea) ci pentru că are alt adn. USB ar face bine să NU facă niciun fel de alianță cu PNL. În mod natural PNL fie se curăță fie se aliază cu PSD-ul, dacă tot au același adn. Poate USL n-a fost o întâmplare.", a notat jurnalistul Digi24 în articolul "Chestii stranii la aceste alegeri și câteva gânduri de după" publicat pe biziday.ro

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, moise guran, nicuşor dan

0/7 COMENTARII
rio
07 iun 09:21
+0
VOTURI
-0
@qwertyy,
Dar ala care nu munceste nu primeste servicii medicale? Nu primeste scoala gratuita pentru copii, nu umbla pe strazi, nu are canalizare in oras? De ce sa platim noi astea si pentru el?
anonim
06 iun 21:12
+0
VOTURI
-0
cum iti explici ca pe Ludovic Orban il ancheteaza DNA doar ca i-a propus cuiva o sponsorizare,iar pe Nicusor Dan nu il intreaba nimeni de unde i-au venit cele 200 000 de euro pe care i-a avut in campanie?
Paraipan
06 iun 18:18
+0
VOTURI
-0
Ti-ai ratat cariera de jurnalist economic cind ti-ai vandut votul unul jidan ungur
qwertyy
06 iun 16:42
+0
VOTURI
-0
Bai Vasile (daca este sa ne numim cu bai). Eu ma refeream la Moise Guran nu la Nicusor Dan. Si tampenii spune el nu eu cand cere ca un om care nu-si gaseste loc de munca sa plateasca 150 lei lunar, un fel de bir. Vrei sa-ti dau link?
Anonim
06 iun 12:42
+0
VOTURI
-0
Un politician adevarat ar fi renuntat si l-ar fi sustinut fara conditii pe Dan, avea siguranta ca nu iese Firea si pentru dreapta ar fi fost salvatorul Bucurestiului.
Castiga capital de imagine pentru alegerile din toamna, adopta solutia pe care o cere Johannis de 2 ani de a se curata clasa politica si partidul se pozitiona cel putin contra PSD. ( dupa balbele; ba aliat cu PSD contra PDL, ba aliat cu PDL contra PSD)
Sa te cheme Predoiu sa stii ca ai de trei ori mai putine sanse sa ajungi al doilea IN ALEGERI, stiind ca no poate bate pe Firea dar vrea sa ajunga Viceprimar, post pe care il viza si tu vii sa zici cu tupeu ca; Dan o face pe Firea Primar General.

Uite ca a facuto Predoiu, ”curata violare de domiciliu dar umflatil.... ca asa a zis conu Fanica”. :-) Merge cacialmaua la poker nu la vot, Dan nu la crezut de fapt nimeni nu la crezut, asa ca acum merge la odihna in planul doi pana se gaseste un ”coledgi si pentru mine care de la 48..... ” pana atunci dansam in ploaie cu Sima.
Unde nu e cap vai de picioare.
Vasile
06 iun 12:11
+0
VOTURI
-0
Bai qwerty spui tampenii. In alta ordine de idei si eu am votat cu USB pentru ca trebuie o schimbare mai adanca in politica romaneasca. Si asa cu parere de rau am fost la vot doar vreo 30 %.
qwertyy
06 iun 11:10
+0
VOTURI
-0
Voi cat il mai bagati in seama pe acest om care propunea ca cei care nu au loc de munca sa plateasca statului contributii sociale de 150 lei/luna? De dreapta de dreapta dar nu...absurd!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE