Cu cine va juca ANDREEA MITU, în OPTIMI DE FINALĂ la ROLAND GARROSANDREEA MITU A CÂȘTIGAT MECIUL CU SCHIAVONE, SCOR: 7 - 5, 6 - 4. Astfel, MituAJUNGE ÎN OPTIMI DE FINALĂ LA ROLAND GARROS. În optimi, Mitu va juca în compania învingătoarei din meciul dintre Alison Van Uytvanck (Belgia - locul 88 mondial) şi Kristina Mladenovici (Franţa - poziţia 54 WTA).

 

Cu cine va juca ANDREEA MITU, in OPTIMI DE FINALA la ROLAND GARROS
Cu cine va juca ANDREEA MITU, în OPTIMI DE FINALĂ la ROLAND GARROS
Foto: www.ziuanews.ro

Pentru performanţa de sâmbătă, de la Roland Garros, Mitu va primi suma de 145.000 de euro şi 240 de puncte WTA, scrie realitatea.net.

Meciul ANDREEA MITU VS. FRANCESCA SCHIAVONE a avut loc de la ora 12, sâmbătă. Meciul ANDREEA MITU VS. FRANCESCA SCHIAVONE a fost transmis LIVETEXT, SCOR LIVE ONLINE de B365.ro. Meciurile de la Roland Garros sunt transmise LIVE LA TV de Eurosport. DESFĂȘURAREA MECIULUI, AICI

O victorie remarcabilă a înregistrat Andreea Mitu la Fed Cup, când  s-a impus, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-1,  în faţa sportivei Eugenie Bouchard, locul 7 WTA, aducând echipa României în avantaj, scor 2-1, în întâlnirea cu Canada, de la Montreal, din barajul pentru Grupa Mondială a Cupei Federaţiei.

 

Etichete: andreea mitu, FRANCESCA SCHIAVONE, live, LIVETEXT, optimi, roland garros, SCOR LIVE ONLINE, tenis

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE