Cu motorul în RATB: Un şofer l-a ajutat pe un motociclist să urce vehiculul în autobuz. VIDEOUn şofer RATB l-a ajutat, marţi după-amiază, pe un motociclist, să urce vehiculul în autobuz. Imaginile video au fost surprinse de un cititor B365.ro, care a transmis materialul pe adresa redacţiei.

UPDATE: Reprezentanţii RATB au declarat, pentru B365.ro, că toată întâmplarea a reprezentat un caz de forţă majoră. Potrivit oficialilor Regiei, motociclistul a tamponat în spate autobuzul RATB şi, pentru a ajunge la Serviciul de Accidente Uşoare, a urcat în autobuz ca să declare accidentul. Aceştia au mai precizat faptul că motocicleta a fost transportată cu autobuzul fără călători.

Un şofer RATB a fost surprins de un bucureştean, în timp ce îl ajuta pe un motociclist să urce vehiculul în autobuzul pe care îl conducea. Şoferul a facilitat accesul motociclistului în autobuz, cu tot cu vehicul, prin punerea în funcţiune a rampei pentru accesul persoanelor cu dizabilităţi.

Potrivit informaţiilor transmise de cititorul B365.ro, totul s-a întâmplat marţi după-amiază, în jurul orei 17.00, în cartierul Băneasa, pe Str. Elena Văcărescu.

Din imagini se poate observa că autobuzul RATB nu avea afişată linia pe care circula, ci indicatorul de service, care, teoretic, arată că vehiculul RATB are probleme tehnice şi nu mai poate prelua călători fiindcă trebuie să ajungă în garaj.

Etichete: autobuz, autobuz RATB, motociclist, sofer RATB

0/5 COMENTARII
Bogz
14 oct 15:18
+0
VOTURI
-0
Un sofer de RATB nu are voie sa se miste de la locul accidentului pana nu il anunta cineva . un dispecer . lider etc, poate sa se considere: a fugit , modifica locul accidentului ,Credeti ca e o placer ? Zilnic transporta 30000 de oameni la munca. si asta inseamna responsabilitate
Bogz
14 oct 15:10
+0
VOTURI
-0
Soferul este tatal meu si il ajuta sa mearga la politie pentru constatare . motociclistl este cel vinovat .. Si tatal meu chiar e un Profesionist 30 de ani de Soferie Cat D .. multi de aici nu aveti nici varsta . Motociclistul nu putea sa se deplaseze. Multumesc
L.Dumitru
14 oct 13:06
+0
VOTURI
-0
Interesante opinii !!!
"Profesionistul" de la RATB, a oprit intr-o zona periculoasa, chiar in dreptul indicatorului "oprirea interzisa", cu banda continua.
Am ajuns in spatele lui la cateva secunde dupa episodul filmat. Au fost unii care au riscat depasirea, precum VW-ul rosu, dar altii, am format coloana in spatele autobuzului. Soferul a mai stat ceva timp acolo, discutand cu cineva de pe trotuar (posibil persoana care a filmat), fara sa-i pese de blocarea circulatiei. Raspunsul RATB este total caraghios !!!
Ca-ntre prieteni pe banii nostri
14 oct 09:47
+0
VOTURI
-0
Soferul il cunostea pe motociclist si a venit special sa-l ajute sa-si transporte motocicleta defecta.
De-asta autobuzul era pe "avarie".
Soferul trebuie sanctionat!
pasagerul
14 oct 08:02
+0
VOTURI
-0
Mare branza, pe vremea lu' Ceausescu se carau cartofi cu autobuzul si nu mai facea nimeni poze cu EM72-ul.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE