ELENA UDREA a ieșit de la sediul DNA în CĂTUȘE LA MÂINI și ZÂMBIND. FOTOELENA UDREA ÎN CĂTUȘE. Elena Udrea a fost REȚINUTĂ pentru 24 de ore, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, în dosarul Microsoft. Ea a ieșit din sediul DNA purtând cătușe la mâini. Elena Udrea a declarat zâmbind: "Nu poți pune CĂTUȘE adevărului". 

ELENA UDREA ÎN CĂTUȘE. Televiziunile de știri s-au înghesuit să prindă imagini cu Elena Udrea purtând cătușe la ieșirea de la DNA, însă au ratat momentul din cauza îmbulzelii, scrie reportervirtual.ro.

udrea

Imaginea, surprinsă de fotoreporterul Gabriel Pătruț de la Libertatea, a făcut înconjurul posturilor TV de știri și a stat minute bune în „breaking-news-ul" celor de la Antena 3 până în momentul în care au început să vină și fotografii de la agenția națională de presă, Agerpres.

foto

ELENA UDREA ÎN CĂTUȘE. Elena Udrea a ajuns în jurul orei 23:00 în arestul Poliției Capitalei. Ea nu mai purta cătușe la mâini când a ajuns la Poliția Capitalei. La ora 22:45 Elena Udrea a ieșit zâmbind din sediul DNA și purtând cătușe la mâini și a declarat: "Nu poți pune CĂTUȘE adevărului". Elena Udrea a fost REȚINUTĂ pentru 24 de ore, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, în dosarul Microsoft. Udrea a fost citată de procurori să se prezinte marţi la DNA. Reamintim că deputaţii au votat, luni seară, PENTRU ARESTAREA PREVENTIVĂ a Elenei Udrea, atât în dosarul Gala Bute, cât şi în dosarul Microsoft. Cererile de urmărire penală, în dosarul GALA BUTE şi dosarul MICROSOFT, au fost, de asemenea, încuviinţate. La fel şi cererea referitoare la extinderea urmăririi penale în primul dosar. Udrea a reacţionat pe Facebook, după vot, declarând că "Parlamentul a avut o şansă, dar a ratat-o". 

Etichete: arest Poliția Capitalei, cătuşe, DNA, Elena Udrea, îmbulzeală, televiziuni de știri

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE