Culmea hoţiei, în Bucureşti: A furat gardul de la locul de parcare şi l-a cărat cu RATB-ulMiercuri, 9 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins în flagrant un bărbat, în vârstă de 43 de ani, imediat după comiterea unui furt, în sectorul 4 .

Culmea hotiei, in Bucuresti: A furat gardul de la locul de parcare si l-a carat cu RATB-ul
Culmea hoţiei, în Bucureşti: A furat gardul de la locul de parcare şi l-a cărat cu RATB-ul

La data menţionată, agenţi de siguranţă publică din cadrul Secţiei 15 Poliţie au fost sesizaţi, prin intermediul 112, cu privire la faptul că o persoană necunoscută a sustras mai multe panouri metalice din gardul împrejmuitor al unor locuri de parcare din sectorul 4, după care a plecat, folosind un mijloc de transport în comun.

Acţionându-se cu operativitate, a fost identificat şi depistat un bărbat, bănuit de comiterea faptei, cunoscut cu preocupări de natură ilicită, acesta fiind condus la sediul secţiei, pentru audieri.

Prejudiciul creat prin săvârşirea faptei, în valoare de 1.000 de lei, a fost recuperat în totalitate şi restituit persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, cu bărbatul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Etichete: furt, gard, hoţ, RATB, Sectorul 4

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE