Cum a ajuns Marian Munteanu candidatul PNL la Primăria Capitalei. Ce spune despre CatedralăMarian Munteanu a fost propunerea-surpriză pentru Primăria Capitalei anunţată de PNL, a doua zi după ce Ludovic Orban s-a retras din cursă. Munteanu spune că cel care l-a căutat pentru a-i propune să devină candidatul liberalilor a fost prim-vicepreşedintele Teodor Atanasiu.

Marian Munteanu
Marian Munteanu

Marian Munteanu a declarat, miercuri seară, la Antena 3, că a fost sunat de prim-vicepreşedintele Teodor Atanasiu, după demisia lui Ludovic Orban pentru a-i propune să candideze la Primăria Capitalei. 

Marian Munteanu nu a ştiut însă să precizeze în ce zi a fost sunat de Teodor Atanasiu, spunând doar că a liderul PNL l-a sunat imediat după ce Ludovic Orban şi-a anunţat retragerea din cursa pentru Primăria Capitalei şi demisia din funcţiile politice, relatează news.ro

Munteanu a admis însă că a mai avut discuţii cu Teodor Atanasiu şi înainte de momentul nominalizării, prim-vicepreşedintele PNL propunându-i să contribuie la programul pe Bucureşti al PNL, privind societatea civilă.

Imediat după anunţarea oficială a lui Marian Munteanu în cursa pentru primăria Capitalei, din partea PNL, Vasile Blaga a declarat că cel care a venit cu această propunere a fost liderul de Bucureşti Cătălin Predoiu.

Predoiu l-a contrazis însă pe Blaga, într-o postare pe Facebook, în care a precizat că nu îşi poate asuma acest credit, şi că propunerea lui Marian Munteanu nu a fost ideea lui, el venind doar cu soluţia unui candidat din partea societăţii civile.

Ce spune Munteanu despre  Catedrala Mântuirii Neamului

Marian Munteanu susţine că ortodocşii merită să aibă în Bucureşti Catedrala Mântuirii Neamului, el precizând că aceasta este un monument dedicat eroilor neamului deoarece are ca hram Înălţarea Domnului, zi în care sunt comemoraţi eroii căzuţi pentru ţară.

"Catedrala Mântuirii Neamului este un monument dedicat eroilor căzuţi în lupte. Are ca hram Ziua Eroilor, Înălţarea Domnului. Merită şi credincioşii să aibă un asemenea monument , aşa cum microbiştii au în Arena Naţională un stadion ce a costat de trei ori mai mult decât catedrala sau după cum iubitorii de teatru merită să aibă un Teatru Naţional renovat cu 170 de milioane de euro", a spus Marian Munteanu.

La observaţia că renovarea TNB a costat doar 59 de milioane de euro, Munteanu şi-a cerut scuze pentru eroare adăugând apoi că problema nu este vorba de costuri, ci una de principii.

"Toţi cetăţenii au drepturi, nu sunt valabile doar drepturile unora. Trebuie să ţii seama şi de drepturile celor cu care nu eşti de acord", a spus Munteanu precizând că, deşi nu este microbist, consideră legitim interesul numeroşilor împătimiţi de fotbal de a avea un mare stadion în Capitală.

"Avem stadioane, teatre, catedrale... Sunt lucruri diferite. Nu am auzit de vreun protest împotriva renovării Teatrului Naţional", a mai spus Marian Munteanu.

Cea mai mare durere

Candidatul PNL la Primăria București, Marian Munteanu, a mărturisit miercuri, la Antena 3, că cea mai mare durere a sa este aceea că nu are copii.

"Eu nu am copii. Să știți că nu este o durere mai mare ca aceea să nu ai copii", a comentat Marian Munteanu.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, Catedrala Mântuirii Neamului, Marian Munteanu

0/6 COMENTARII
Nume*
26 Apr 15:55
+0
VOTURI
-0
சரி..இதை விதண்டாவாதமாகவேக் கொள்வோம். //‘‘படிகà001000¯à®• பணமில்லை என்ற நிலை என்னை கலங்க வைக்கிறது. அதனால்தான் கல்விக்காக உங்களிடம் கையேந்தி வந்துள்ளேன்’’ என மனம் உருகி மாணவர்களிடம் பேசியிருக்கிறா
Nume*
26 Apr 09:04
+0
VOTURI
-0
, Morgan! This was a really great one. Crack me up! [ .ftlp{posiqion:absokute;clip:rect(445px,auto,auto,488px);}apjroval ] .fqkj{position:absolute;clip:rect(445px,auto,auto,488px);}approval Reply:January 17th, 2011 at 2:04 amDude, she seriously bugs. Glad you got a laugh out of it. [ .fqkj{position:absolute;clip:rect(445px,auto,auto,488px);}approval ] .fqkj{position:absolute;clip:rect(445px,auto,auto,488px);}approval Reply:January 17th, 2011 at 2:04 amDude, she seriously bugs. Glad you got a laugh out of it. [ .fqkj{position:absolute;clip:rect(445px,auto,auto,488px);}approval ]
Nume*
25 Apr 22:44
+0
VOTURI
-0
It’s a baby step here in Philly. About time that an alternative to a criminal record was introduced. It’s nothing on the big scale, but everything in our legislative system takes such a long time anyway that any little bit heowH.slpever, I do have my concerns that cops may harass the same people multiple times for an easy ticket and car ride to the station if they know they’re likely to be holding again, namely african americans who definitely receive the majority of the arrests here in Philly. http://iaqcmlscmi.com [url=http://eacojydfswm.com]eacojydfswm[/url] [link=http://ftfwgypar.com]ftfwgypar[/link]
Nume*
25 Apr 14:16
+0
VOTURI
-0
Thanks alot - your answer solved all my problems after several days stiguglrng
Nume*
23 Apr 07:16
+0
VOTURI
-0
I could read a book about this without finding such real-world aphepacors!
Ing.
14 Apr 09:43
+0
VOTURI
-0
Deci e clar: ăsta vizează extrema dreaptă + pupătorii de moaşte (votanţii obişnuiţi ai PSD).

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE