Cum a ajuns un arestat pentru corupție să fie partener al Poliției Române împotriva criminalitățiiUn fost deținut, condamnat pentru corupție, a ajuns partener al Poliției Române, Administrației Naționale a Penitenciarelor și al Direcției Generale pentru Protecția Consumatorului Brașov. Este vorba despre Ionel Spătaru, fost şef al Oficiului pentru Protecţia Consumatorului Braşov, arestat în toamna lui 2011 după ce a fost prins în flagrant în timp ce lua o mită uriașă de la administratorul unei firme.

Cum a ajuns un arestat pentru coruptie sa fie partener al Politiei Romane impotriva criminalitatii
Cum a ajuns un arestat pentru corupție să fie partener al Poliției Române împotriva criminalității

Din această poziție, în anul 2011, Spătaru i-a cerut reprezentantului unei firme nu mai puțin de 300.000 de lei, pentru a revoca o decizie de închidere societății respective. Potrivit procurorilor DNA, în perioada iulie – octombrie 2011, Ionel Spătaru, ar fi încasat, în mai multe tranșe, suma totală de 70.000 de euro.

În 12 octombrie 2011, după ce administratorul a decis să formuleze un denunț la DNA, președintele Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor a fost reținut imediat după ce a primit, de la acesta, prin intermediul unui fost ofițer SRI, o nouă tranșă în valoare de 10.000 de euro. În iunie 2012, Spătaru a fost condamnat definitiv la cinci ani de închisoare, însă în noiembrie 2014 a fost eliberat condiționat, din Penitenciarul Codlea.

Fostul deținut, proaspăt eliberat din închisoare, a ajuns repede președinte al Asociației pentru Siguranță Urbană și Mediere (ASUM). Din punct de vedere al statutului, ASUM este o organizație non-profit, înființată încă din 2006, care are ca misiune de bază „apărarea drepturilor omului și libertăților fundamentale", scrie gandul.ro. 

În plus, ASUM este membru în Forumul European pentru Securitate Urbană, terță parte care lucrează pentru prevenirea criminalității. În acest sens, are parteneriate cu Poliția Română, DGASPC Brașov și Administrația Națională a Penitenciarelor, fiind angajată, printre altele, tocmai în activități anticorupție și realizarea de proiecte legislative.

Vicepreședintele organizației este o fostă jurnalistă, Mariana Sebeni, actualmente consilier județean din partea Partidului Ecologist Român (PER) Brașov și membru în Consiliul de Administrație al Casei de Asigurări de Sănătate Brașov.

Înaintea acesteia, vicepreșdinte a fost și soțul ei, Marius Comșa, care a renunțat, însă, la funcție, după ce a fost ales consilier local.

La foarte scurt timp după ce și-a intrat în drepturi, noul consilier local a fost printre cei care au votat ca ASUM să primească de la primărie un spațiu, cu titlu gratuit, deși nu este o instituție de utilitate publică.

O altă persoană care ocupă o funcție „cheie" în cadrul autorităților publice locale din județul Brașov și care face parte din schema de conducere a fundației lui Ionel Spătaru, este Alexandru Marin Ganea. De profesie jurnalist, acesta este consilier și purtător de cuvânt la Prefectura Brașov, coacționar la Transilvania Expres (Tipotex SA), alături de Stoica Enache și Ion Marcu (fost consilier județean PDL). Amănunte, pe gandul.ro. 

Etichete: arestat coruptie, ASUM, condamnat coruptie, ionel spataru, OPC Brasov, partener, Poliţia Română

0/2 COMENTARII
Lizzy Jane
05 iun 08:00
+0
VOTURI
-0
CUM ÎȚI ÎNCEPE MEA EXULUI ÎNAPOI CU AJUTORUL VÂRSII REALE ȘI EFICIENTE DIN Dr.Wealthy My Acest distribuit minunat numit Dr.Wealthy mă ajută să mă întorc pe soțul meu înapoi după ce m-a abandonat pe mine și pe copii timp de 2 ani fără a vizita. Un prieten de-al meu mi-a povestit cum a ajutat-o puternica cască de vrajă și l-am contactat prin intermediul adresei de e-mail pe care mi-a dat-o prietenul meu, i-am spus problema mea și mi-a asigurat victoria, în mai puțin de 48 de ore după ce am făcut tot ce mi-a indicat să Fă, m-a sunat pentru prima dată după ce m-a părăsit, el a pledat pentru iertarea mea acum trăim fericiți. dacă aveți nevoie de ajutorul său, puteți să-l accesați pe e-mailul personal (wealthylovespell@gmail.com) sau să-l sunați la +2348105150446 vizitați site-ul http://wealthyspellhome.over-blog.com
lilian nikky
04 iun 15:44
+0
VOTURI
-0
Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi foarte bucuroasă din viața mea datorită ajutorului pe care mi l-a oferit Dr.saguru, ajutându-mă să-mi revin fostul soț cu vraja sa magică și de dragoste. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de groaznic, pentru că soțul meu mă înșela cu adevărat și căuta un divorț, dar când am dat peste e-mail pe Dr.saguru pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recupereze fostul și ajută la remedierea relației. și face oamenii să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situația mea și apoi am căutat ajutorul lui, dar spre surprinderea mea, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și iată că acum sărbătoresc, pentru că Sotul meu s-a schimbat total în bine. Întotdeauna vrea să fie alături de mine și nu poate face nimic g fără prezentul meu. Mă bucur cu adevărat căsnicia mea, ce sărbătoare grozavă. Voi continua să depun mărturie pe internet pentru că Dr.saguru este cu adevărat un adevărat joc de vrăji. ESTE NEVOIE DE AJUTAT CÂND DOCTORUL DE CONTACT SAGURU ACUM VIA EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau WhatsApp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema ta și te face să te simți fericit în relația ta.
1 IUBIREA VORBII
2 WIN EX BACK
3 FRUIT DE FEMEIE
4 SPOR DE PROMOVARE
5 VOSTRA DE PROTECȚIE
6 SPORT DE AFACERI
7 VREA BUNA JOB
8 VÂNZARE DE VÂNZARE DE LOTTERIE ȘI CURTE.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE