Cum a ajuns un bărbat proprietarul unei INSULE cheltuind doar 49 de dolariUn australian a câştigat un premiu cât se poate de interesant în cadrul unei tombole, şi anume, un paradis tropical. Joshua a participat la o tombolă şi a câştigat resortul Kosrae Nautilus aflat pe o insulă din Micronesia, scrie CNN.

Cum a ajuns un barbat proprietarul unei insule cheltuind doar 49 de dolari
Cum a ajuns un bărbat proprietarul unei insule cheltuind doar 49 de dolari

După ce au petrecut 20 de ani pe insulă, proprietarii au decis că vor să se mute înapoi în Australia. Însă nu au vrut să vândă, pur şi simplu, insula, celui care oferă cei mai mulţi bani, ci au vrut să dea şansa oricui de a câştiga insula, astfel au organizat o tombolă în care oricine care cumpăra un bilet cu 49 de dolari avea şansa să câştige Kosrae Nautilus Resort.

Oameni din peste 100 de ţări au cumpărat bilete la tombolă. În total s-au vândut 75.000 de bilete, ceea ce înseamnă că proprietarii au obţinut aproape 4 milioane de dolari. Astfel norocosul câştigător a câştigat un paradis tropical, o afacere cu tot cu angajaţi, care nu are nici datorii şi care este profitabilă.

"Suntem într-un nou capitol al vieţii şi suntem gata să predăm ştafeta altcuiva. Am avut o viaţă frumoasă aici, dar următorul nostru obiectiv este să devenim bunici cu normă întreagă", a spus Doug Beitz, proprietarul resortului, potrivit businessmagazine.ro.

Etichete: insulă, insula Micronesia, Kosrae Nautilus

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE