Cum a fost pedepsit un ŞOFER NESIMŢIT chiar în Piaţa Romană. FOTOUn şofer care a parcat chiar lângă coloane la Romană nu a rămas nepedepsit de trecători. Unul s-a urcat chiar pe capota maşinii pe care i-a îndoit-o vizibil. 

Fotografiile făcute de George Bihnici, în urmă cu câteva zile, şi postate pe buhnici.ro, arată că două mașini au fost parcate cu maxim tupeu fix în fața coloanelor, pe trotuar în centrul pieţei la Romană. De prin toamnă, imaginea a devenit ceva obișnuit. Sub ochii polițiștilor, zeci de mașini blochează trotuarele și îi obligă pe pietoni să le lustruiască de praf când zona se aglomerează. Până recent când un pieton a hotărât însă că nu va ocoli mașina pe trotuar. Și a… călcat el autoturismul.

În poze se vede cum tabla Skodei Rapid abia cumpărate (vezi numerele roșii) este îndoită ca și cum ar fi fost lovită cu barosul sau picioarele unui cetățean foarte pornit.

Mai în spate, nici Mercedesul nu a scăpta de atac dar nu s-a șifonat la fel. Tabla acestei maşini a rezistat mult mai bine.

Între timp, Skoda s-a retras probabil la service. Mercedes-ul a rămas tot acolo. Mașina cu numere de Tulcea este abandonată fix în centrul Pieței Romane de peste o lună.

Etichete: Piaţa Romană, Sectorul 1, șofer nesimțit

0/3 COMENTARII
yuyu
14 Feb 13:28
+0
VOTURI
-0
Bravoooooo! Inca o palma data cocalarilor!
Matei
14 Feb 11:45
+0
VOTURI
-0
Eu as fi chemat o platforma privata. Ridicam una dintre masini si o duceam in mijlocul Pietei Victoria. Sa se ocupe "organele" de ea!
leva
14 Feb 11:43
+0
VOTURI
-0
Respectul meu pentru cel care a dat pest nas nesimtirii celor doi soferi. Fara sa dam noi dovada de simt civic nu se va realiza nimic in tara asta, avand in vedere ca politia si autoritatile sunt total incompetente. Sunt increzator insa cand vad ca exista astfel de oameni care fac ceva in acest sens si au curajul sa se exprime.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE