Cum a fost pedepsită o şoferiţă care a parcat pe locul altcuiva, într-un cartier rezidenţial. VIDEOO şoferiţă din Capitală a fost aspru pedepsită de locatarii unui complex rezidenţial din Bucureşti, după ce femeia şi-a parcat maşina pe locul altcuiva şi a ocupat astfel abuziv locul de parcare. 

Cum a fost pedepsita o soferita care a parcat pe locul altcuiva, intr-un cartier rezidential
Cum a fost pedepsită o şoferiţă care a parcat pe locul altcuiva, într-un cartier rezidenţial

Incidentul a avut loc în cartierul rezidenţial Militari Residence. O şoferiţă care şi-a lăsat maşina pe locul unui alt conducător auto din cartier şi-a găsit autoturismul plin de bileţele e diferite culori, lipite pe parbriz, pe lunetă şi pe geamuri, cu mesajul "NU". Sutele de bileţele au fost lipite astfel încât şoferiţa nu mai putea vedea nimic prin parbriz sau prin geamuri.

Ca să îşi cureţe maşina, femeia a pierdut ceva timp ca apoi să poată ieşi din nou în trafic. 

„Maşina implică o responsabilitate, dar mulţi nu o mai au. Trebuie atenţionaţi cumva. E o cale, poate migăloasă, dar trebuia să facem ceva", spune un vecin.

CITEŞTE ŞI Circ cu Poliţia în centrul Capitalei: A parcat neregulamentar şi era să dea cu maşina peste poliţist

O femeie a făcut circ cu Poliţia în centrul Capitalei, în apropierea Hotelului Marriott. În înregistrare, ceva mai veche, se vede cum femeia este oprită de oamenii lege pentru că îşi parcare maşina neregulamentar pe spaţiul verde. În loc să se legitimeze însă, aceasta se urcă în maşină şi este cât pe ce să dea peste poliţist.

Cum a fost pedepsit un ŞOFER NESIMŢIT chiar în Piaţa Romană. FOTO

Un şofer care a parcat chiar lângă coloane la Romană nu a rămas nepedepsit de trecători. Unul s-a urcat chiar pe capota maşinii pe care i-a îndoit-o vizibil.

Lipsa locurilor de parcare face din aproape fiecare stradă scena unui scandal. În sectorul 6 din Bucureşti doi şoferi s-au şicanat după ce unul îl blocase pe celalt.

Poliţiştii le atrag atenţia celor care vor să se răzbune pe şoferii imprudenţi să păstreze limitele pentru că sancţiunile sunt aspre.

„Dacă găseşte autoturismul avariat, proprietarul poate depunde plângere penală la Poliţie iar persoana care a săvârşit fapta - i se întocmeşte dosar penal pentru distrugere", spune Laura Snae, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere.

Poliţiştii de la Birgada Rutieră Bucureşti au dat peste 8.200 de amenzi în ultimele 10 luni pentru opriri şi staţionări neregulamentare, informează digi24.ro. 

Cum a fost pedepsit un şofer nesimţit de o femeie. Ce i-a lăsat în parbriz. FOTO

Atenţie cum şi unde parcaţi. Puteţi să vă alegeţi cu maşina zgâriată, cu o pană sau, şi mai grav, cu un astfel de bilet pe internet.

Etichete: biletele lipite pe masina, cartier rezidential militari residence, Sectorul 6, şoferiţă, soferita pedepsita

0/2 COMENTARII
Florin
23 nov 12:53
+0
VOTURI
-0
Cand o sa binevoiti dumneavoastra CETATENII sa-i intrebati SERIOS pe primari ce rol are politia locala serviciul circulatie si pentru ce acesti functionari iau salariul destul de mare, poate nu o sa mai existe asa multe opriri neregulamentare.
Politiile locale, ca sunt mai multe, 7 (pentru fiecare sector si una a Capitalei)nu fac altceva decat sa se plimbe.In atributiile lor nu este prevazut ca activitate decat sanctionarea conducatorilor auto care opresc neregulamentar sau nu respecta semnificatia indicatorului Accesul Interzis.Pentru altfel de abateri nu au vioe sa aplice sanctiuni. Inca o data intrebati primarii pentru ce ii platesc cu peste 2000 ron pe luna!
alex
23 nov 11:16
+0
VOTURI
-0
trotuarul din fata ministerului agriculturii s-a transormat in parcare, la fel si trotuarul de a TNB. De ce nu sunt amendati acesti soferi? Sunt doua parcari subterane in zona.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h