Cum a fost prins un bărbat care se dădea vânzător de bilete bingo şi era, de fapt, contrabandistÎn ziua de sâmbătă, 17 octombrie a.c., poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucuresti au identificat şi prins mai multe persoane ce deţineau şi ofereau spre vânzare pachete de ţigări pentru care nu au putut justifica posesia.

Cum a fost prins un barbat care se dadea vanzator de bilete bingo si era, de fapt, contrabandist (Foto adevarul.ro)
Cum a fost prins un bărbat care se dădea vânzător de bilete bingo şi era, de fapt, contrabandist (Foto adevarul.ro)

Poliţiştii, acţionând pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi a comerţului ilicit cu produse din tutun au reuşit identificare a nouă persoane care ofereau spre vânzare pachete cu ţigări.

Astfel, s-a procedat la identificarea cantităţii de peste 11.200 de ţigarete oferite spre vânzare, ce nu aveau aplicate timbre fiscale emise de autorităţile române.

Într-un caz, poliţiştii Secţiei 9 au reuşit identificarea unui bărbat care, profitând de calitatea de vânzător de bilete bingo, acosta persoane ce doreau să cumpere ţigări de contrabandă, iar după ce încasa contravaloarea acestor produse, îndruma persoanele în cauză la adresa unde locuieşte fiica sa, aceasta oferind pachetele de ţigări solicitate.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii asimilate celei de contrabandă.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Etichete: contrabandă ţigări, vanzator bilete bingo

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE