Cum i-a mulțumit băiețelul salvat din Dâmbovița polițistului care l-a scos din apă GALERIE FOTOCopilul salvat în luna februarie a acestui an din râul Dâmboviţa, după ce a căzut cu maşina în apă, a venit în această dimineaţă împreună cu mama lui la Brigada Rutieră pentru a-i mulţumi salvatorului. 

Întâlnirea emoţionantă a avut loc în curtea Brigăzii Rutiere, unde micuţul, de 8 anişori, l-a aşteptat pe poliţistul Boieroiu George, aflat în serviciu, pentru a-şi exprima recunoştinţa, aşa cum a ştiut el, printr-o îmbrăţişare şi un simplu "Mulţumesc", ceea ce a făcut ca toţi ochii celor ce au privit aceasta scenă să se umple de lacrimi, anunţă Poliţia. 

Copilul a fost luat în braţe de salvator şi împreună au făcut un tur al parcului auto al Brigăzii, a ,,încercat" caii putere ai motocicletelor şi autospecialelor de poliţie şi au vorbit despre cât de frumoasă şi importantă este meseria de poliţist rutier.

În scurtul timp petrecut împreună, cel mic, a plecat după ce şi-a mai strâns o dată în braţe salvatorul, cu promisiunea fermă că atunci când va fi mare singura meserie pe care o va alege va fi ,, Poliţist la Circulaţie ca să salvez oameni".

Pe 27 februarie 2016, un autoturism ce rula pe Splaiul Unirii, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat pe plafon în albia râului Dâmboviţa. Din accident au rezultat trei victime, una din acestea fiind un minor de 8 ani.

Agentul şef adjunct Boieroiu George, ajuns primul la faţa locului, a resuscitat copilul până la sosirea ambulanţei, salvându-i acestuia viaţa. Tot atunci, o altă persoană care se afla în maşină şi-a pierdut viaţa. 

Etichete: Boieroiu George, brigada rutiera politia capitalei, poliţistul care l-a salvat pe băieţelul căzut în Dâmboviţa, recompensa

0/1 COMENTARII
Tolontan
11 May 21:38
+0
VOTURI
-0
Pe ala care conducea nu il intreaba nimeni ce viteza avea ? Cum dracu a ajuns in Dambovita daca conducea cu viteza legala ? O stire lacrimohena care nunspuna ca ma-sa sau tac-su puteau sa il omoare pe acest copil din cauza vitezei excesive.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE