Cum a fost TÂLHĂRIT un bătrân de 75 de ani, în plină stradă în CapitalăÎn ziua de joi, 15 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au identificat şi prins, la scurt timp de la comiterea faptei, doi bărbaţi cu vârste de 40, respectiv 44 de ani bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie.

Cum a fost TALHARIT un batran de 75 de ani, in plina strada in Capitala
Cum a fost TÂLHĂRIT un bătrân de 75 de ani, în plină stradă în Capitală

În noaptea de 14 octombrie a.c, în jurul orei 22.20, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că, cu puţin timp în urmă, doi bărbaţi au agresat fizic o persoană în vârstă de 75 de ani în timp ce se deplasa pe o stradă din sectorul 1 şi i-au sustras din buzunarul hainei o sumă de bani, după care au fugit spre zona Gara de Nord.

În urma verificărilor efectuate a reieşit faptul că, cei doi bănuiţi, în baza unei înţelegeri prealabile, au urmărit persoana vătămată până pe strada Iacob Negruzzi, unde au început să îi aplice mai multe lovituri şi i-au sustras din buzunar suma de 200 de lei.

La scurt timp de la sesizarea comiterii infracţiunii, în urma activităţilor desfăşurate, s-a reuşit identificarea şi prinderea bănuiţilor, aceştia fiind conduşi la sediul Secţiei 4 Poliţie pentru verificări.

Totodată, s-a stabilit faptul că unul dintre bănuiţi avea interdicţia de a se afla în Municipiul Bucureşti, fiind liberat din penitenciar la data de 31 iulie 2015.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, cu cei doi în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor.

Etichete: batran talharit, Sectorul 1, talharie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h