Cum a fost tâlhărită o tânără de 23 de ani, în Bucureşti, în această dimineaţăAstăzi, 12 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut un bărbat, în vârstă de 25 de ani, bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie, faptă comisă în această dimineaţă.

Cum a fost talharita o tanara de 23 de ani, in Bucuresti, in aceasta dimineata (Foto adevarul.ro)
Cum a fost tâlhărită o tânără de 23 de ani, în Bucureşti, în această dimineaţă (Foto adevarul.ro)

La data menţionată, în jurul orei 06.00, prin intermediul 112, o femeie în vârstă de 23 de ani a sesizat faptul că a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie, precizând că un bărbat cu faţa acoperită a pătruns în incinta magazinului non-stop unde îşi desfăşoară activitatea şi, prin ameninţare cu un obiect tăietor, a determinat-o să îi dea suma de bani aflată în casa de marcat, precum şi cea aflată în seiful magazinului, informează Poliţia într-un comunicat.

La adresa menţionată s-au deplasat poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale - Sector 3 şi Secţiei 11 Poliţie, care au efectuat cercetarea la faţa locului şi au demarat investigaţiile, prejudiciul fiind stabilit la suma de 14.700 de lei.

În urma anchetei efectuate a rezultat presupunerea rezonabilă că persoana bănuită de comiterea acestei fapte este soţul persoanei vătămate, acesta fiind depistat pe raza Sectorului 3 şi condus la audieri.

Prejudiciul creat prin săvârşirea faptei a fost recuperat în proporţie de 70%.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie. 

Etichete: hoţ, magazin non stop, poliţia, Sectorul 3, talharie, tânără

0/1 COMENTARII
Cidessenak
31 ian 21:41
+0
VOTURI
-0
na czym można zarobić w internecie | http://bulls.net.pl/

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE