Cum a înşelat un bărbat un bătrân de 90 de ani: I-a promis că i se va mări pensia pentru 400 euroUn bărbat de 59 de ani a fost reţinut de poliţişti, după ce i-a promis unui bătrân de 90 de ani că i se va mări pensia, în schimbul sumei de 400 de euro.

Cum a inselat un barbat un batran de 90 de ani: I-a promis ca i se va mari pensia pentru 400 euro
Cum a înşelat un bărbat un bătrân de 90 de ani: I-a promis că i se va mări pensia pentru 400 euro
Foto: renasterea.ro

Pe 9 iunie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 14 au fost sesizaţi de către un bărbat, în vârstă de 90 de ani, cu privire la faptul că a fost abordat de un bărbat necunoscut care, în schimbul sumei de 400 de euro, i-a promis facilitarea unei măriri lunare a pensiei.

"În urma investigaţiilor efectuate, a fost identificat un bărbat, stabilindu-se că acesta i-a propus victimei să o ajute să beneficieze de o majorare a pensiei, invocând diferite articole de lege însă şi-a însuşit suma de bani pretinsă părţii vătămate.

Astfel, a fost pus în aplicare un mandat de percheziţie la domiciliul bănuitului, fiind găsite mai multe plicuri şi înscrisuri, identice celor folosite la comiterea activităţii ilicite descrise.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, cu bărbatul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie", anunţă Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Etichete: înşelăciune, pensie, poliţişti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h