Cum a înşelat un fost avocat mai mulţi bucureşteniUn fost avocat, în vârstă de 44 de ani, a fost reţinut de poliţişti, după ce a înşelat mai mulţi bucureşteni.

Cum a inselat un fost avocat mai multi bucuresteni
Cum a înşelat un fost avocat mai mulţi bucureşteni
Foto: menly.fr

Poliţiştii bucureşteni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au pus în aplicare, marţi, un mandat de percheziţie, la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 44 de ani, bănuit de săvârşirea mai multor infracţiuni de înşelăciune.

Din datele şi probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că, în perioada martie 2014 – iulie 2015, bărbatul, fost avocat, a săvârşit trei infracţiuni de înşelăciune, prin inducerea în eroare a părţilor vătămate cu privire la calitatea sa.

Astfel, a fost efectuată o percheziţie la domiciliul bănuitului, în urma căreia au fost identificate şi ridicate mai multe înscrisuri, iar fostul avocat a fost condus la sediul Secţiei 5 Poliţie, pentru audieri.

În urma investigaţiilor desfăşurate, s-a stabilit că trei persoane au fost înşelate de bărbat, pretinzând că este avocat şi solicitându-le diferite sume de bani în schimbul reprezentării acestora în cauze civile, respectiv pentru redactarea unor înscrisuri.

"Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii a trei infracţiuni de înşelăciune, cu bărbatul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie", anunţă Poliţia Capitalei într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Etichete: avocat, înşelăciune, poliţişti, reţinut

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h