Cum a păcălit statul cu 1,5 milioane euro un avocat din Baroul BucureştiProcurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti fac cercetări într-o cauză penală faţă de avocatul Florin Cătălin Ivan din Baroul Bucureşti sub aspectul săvârşirii acţiunii de evaziune fiscală în formă continuată. 

Cum a pacalit statul cu 1,5 milioane euro un avocat din Baroul Bucuresti (Foto legalmarketing.ro)
Cum a păcălit statul cu 1,5 milioane euro un avocat din Baroul Bucureşti (Foto legalmarketing.ro)

"În perioada 2010 – 2011, în calitate de reprezentant a două societăţi comerciale cu sediul social în municipiul Bucureşti, inculpatul nu a înregistrat în contabilitatea acestora operaţiunile comerciale derulate şi nu a declarat în totalitate veniturile obţinute, modalitate prin care s-a sustras de la plata taxelor şi impozitelor datorate bugetului de stat. Astfel, acesta a cauzat un prejudiciu în valoare de aprox. 1.500.000 de euro, reprezentând T.V.A. şi impozit pe profit", susţine Parchetul Curţii de Apel Bucureşti într-un comunicat de presă remis la redacţie

Vezi aici document.

Potrivit comunicatului, în cursul zilei de joi au fost făcute şase percheziţii "care au vizat imobilele deţinute de inculpatul Ivan Florin-Cătălin pe raza municipiului Bucureşti, a oraşului Voluntari (judeţul Ilfov) şi a judeţului Buzău, în vederea ridicării de documente financiar – contabile", dispunând sechestru pe conturile bancare ale avocatului şi pe cinci imobile deţinute de acesta.

Avocatul Florin-Cătălin Ivan va fi prezentat Curţii de Apel Bucureşti iar magistraţii vor decide daca dispun arestarea acestuia pentru 30 de zile.

Etichete: avocat Baroul Bucureşti, evaziune, Florin Cătălin Ivan, prejudiciu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h