Cum a pierdut Dacia una dintre cele mai mari licitaţii, organizate de MAI, pentru 2,4 lei pe maşinăFiliala locala a Renault, compania care comercializeaza in Romania marcile Dacia, Renault si Nissan, a pierdut una dintre cele mai mari licitatii de pe piata auto din ultimii ani in fata Porsche Romania pentru 2,4 lei pe masina. Licitatia a fost organizata de Ministerul Afacerilor Interne (MAI) si viza achizitia a 400 de masini noi pentru parcul auto al Politiei.

Noile masini ale Politiei
Noile maşini ale Poliţiei
Foto: promotor.ro

Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor din cadrul MAI a organizat recent o licitatie pentru cumpararea a până la 400 de masini de patrulare. Anuntul a fost publicat in data 09.04.2015. Pentru atribuirea acestui contract a fost facuta o licitatie deschisa, criteriul de selectie fiind pretul cel mai scazut. Pentru lotul de autovehicule de patrulare pentru Politia Rutiera DR1 (300-400 masini), la licitaţie au participat Porsche Romania si Renault Comercial Roumanie, scrie ProMotor.

400 de maşini noi, pentru Poliţia Română. Cum arată autoturismele. FOTO

Potrivit procesului verbal al sedintei de deschidere a ofertelor, din data de 25.05.2015, Renault a facut o oferta de 18.870.968 de lei, fara TVA, in timp ce Porsche a oferit 18.870.000 lei, fara TVA. Astfel, diferenta dintre cele doua oferte a fost de doar 968 de lei, adica 2,4 lei pe masina.

Mai mult pe ProMotor.ro.

Etichete: Dacia, licitaţie, maşini, ministerul de interne, renault

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE