Cum a rămas iubita lui Vanghelie, Oana Mizil, fără mandat de parlamentarMai mulţi deputaţi, printre care Petre Roman şi Oana Mizil, nu şi-au depus până în acest moment actele doveditoare pentru a le fi validate mandatele. Aceasta este o situaţie temporară, până la depunerea documentelor oficiale. 

Oana Mizil va fi exclusa din PSD, sustine secretarul general adjunct al partidului
Oana Mizil va fi exclusă din PSD, susţine secretarul general adjunct al partidului

Preşedintele Comisiei de validare, Florin Iordache, a precizat că mai sunt "vreo 7,8, 10" deputaţi care nu şi-au depus actele.

Iubita primarului Marian Vanghelie de la Sedctorul 5, Oana Mizil, apare în clasamentul celor mai bogaţi parlamentari, având numai bijuterii de 850.000 de euro, după cum menţionează aceasta în propria declaraţie de avere. 

Proaspăt aleasă deputat în Colegiul 23 din Sectorul 5 al Capitalei din partea USL, Oana Mizil se numără printre beneficiarii creditelor acordate în dosarul fraudelor bancare de 85 milioane de euro, potrivit unor surse implicate în anchetă. Iubita primarului Vanghelie ar fi luat un credit de la una din băncile fraudate pentru achiziţionarea unui apartament într-un bloc cu bulină roşie, în centrul Capitalei. După ce a primit banii de la bancă, Oana Mizil nu a mai plătit nicio rată la împrumutul bancar. 

Citeşte şi Ce cadou de milioane îi face Vanghelie iubitei sale. 

Etichete: acte, Oana Mizil, petre roman

0/1 COMENTARII
Marin P.
26 dec 13:57
+0
VOTURI
-0
Cu ocazia Sfintelor Sarbatori, noi locuitorii zonei Lamaitei – Suter – Parcul Carol dorim sa transmitem pe aceasta cale un sincer blestem pe post de urare intregii mari familii mafiote numite Enel si tuturor complicilor lor din Guvern si din Presedentie.
Le uram tuturor celor care in ziele acestea sfinte au pus in gura lor sau a copiilor lor orice au cumparat din banii nostri, fie ca a fost sub forma salariu, dividende sau spaga, sa le stea in gat, sa ajunga la spital unde sa li se opreasca curentul pe masa de operatie si sa nu le mai fi ramas bani de lumanari sa puna la capataiul celor dragi.
Din 21 decembrie, mai mult ca in mnod normal, curentul in aceasta zona a fost interrupt la intervale de 4-6 ore pentru mai multe ore.
Sarbatorile noastre le-am petrecut in bezna si in frig, in bataia lor de joc, aparatura din casele noastre s-a prajit, mancarea de pe masa s-a racit si n-am avut current nici sa ne ingrijim de cei bolnavi.
Fie ca blestemul nostru sa fie singura urare sincera de care vor avea parte in aceste sarbatori toti cei ce ne-au umilit si batjocorit prin caderile de current din zilele acestea. Fie ca pe toti cei din guvernele si conducerea statului mafiot roman care au praduit aceste servicii confratilor lor mafioti din Sicilia-Enel si care permit ca noi sa fim astfel batjocoriti sa foloseasca spaga si toate castigurile lor oar sa si ingroape pe cei dragi lor si odata cu ei si rusinea noastra de a fi romani condamnati sa traim intr-un stat eminamente mafiot.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h