Cum a reuşit tânăra din București să obţină postul de primar la AradIrina Onescu, o tânără de 31 de ani, născută în Bucureşti, a câştigat postul de primar pentru următorii patru ani în comuna Petriş din judeţul Arad. A mizat pe idei noi şi pe creativitate. Astfel a reuşit să-i convingă pe localnici să o aleagă, deşi nu a avut în spate sprijinul niciunui partid, relatează Digi 24.

Promovarea turistică a comunei, drumuri asfaltate, canalizare, reţea de apă şi modalităţi prin care tinerii să-şi poată construi viitorul în localitate, şi nu departe de casă - sunt câteva dintre obiectivele noului primar din Petriş, judeţul Arad, pentru mandatul sau, scrie digi24.ro

"Decizia de a mă implica în administraţie publică a venit anul acesta. Din simplul fapt că mi-am dorit foarte mult să schimb ceva şi mi-am dat seama că dacă alţii nu se implică măcar eu trebuie să am curajul să o fac", a declarat Irina Onescu, primar ales comuna Petriş.

Irina Onescu este familiarizată cu locul din prima copilărie. Părinţii ei au cumpărat o casă la Petriş la începutul anilor 90, pe când actuala primăriţă avea doar 4 ani. După ce şi-a făcut studiile în Bucureşti şi a lucrat o vreme în televiziune, Irina s-a hotărât să dea capitala pentru viaţa la ţară.

Lupta dintre ea şi următorul candidat a fost destul de strânsă. Tânăra a câştigat alegerile pentru Primărie cu o diferenţă de 3 voturi faţă de principalul contracandidat.

Etichete: Irina Onescu, Irina Onescu primar, tanara bucuresti primar

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE