Cum a scăpat de închisoare ucigaşul lui Teo PeterÎn 2004, Teo Peter a murit după ce taxiul în care se afla a fost spulberat de puşcaşul american VanGoethem. Un poliţist din Virginia, trimis la Bucureşti pentru a investiga accidentul, a spus că vinovată a fost semnalizarea proastă.

Cum a scapat de inchisoare ucigasul lui Teo Peter
Cum a scăpat de închisoare ucigaşul lui Teo Peter

Teo Peter a murit din cauza semnalizării proaste din intersecţia unde a avut loc accidentul, cel puţin asta au decis autorităţile din SUA. Puşcaşul marin care a intrat cu maşina în taxiul în care se afla fostul basist al trupei Compact a scăpat basma curată după ce un poliţist american venit la Bucureşti pentru a analiza cazul a evaluat siguranţa intersecţiei cu nota 3 pe o scară de la 1 la 10, potrivit adevărul.ro.

În dimineaţa zilei de 4 decembrie 2004, Teo Peter s-a stins din viaţă după ce un puşcaş marin american, a intrat cu maşina în taxiul în care se afla muzicianul român. Christopher VanGoethem a fost achitat în urmă cu şase ani pentru acuzaţia de omor prin neglijenţă de către un tribunal militar din Virginia.

În timpul procesului de doar 10 zile au fost audiaţi zeci de martori. Dar cea mai importantă depoziţie a fost a unui poliţist rutier din Virginia, trimis la Bucureşti pentru a investiga circumstanţele producerii accidentului.

Acesta a stabilit că intersecţia în care a avut loc accidentul era prost semnalizată, susţinând că primul stop, cel de pe strada Polonă, se afla prea departe de intersecţie, al doilea era pe partea stangă a străzii, unde nimeni nu s-ar fi aşteptat sa fie, iar al treilea era ascuns de crengile unui copac.

Potrivit informaţiile furnizate atunci de Poliţia Capitalei, etilotestul făcut puşcaşului american arăta o valoare de 0,09 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat, deci sub limita admisă. Christopher VanGoethem, atunci în vârstă de 31 de ani, a fost trimis imediat în SUA, la baza militară din Virginia de care aparţinea.


Etichete: accident, închisoare, omor, Sectorul 1, semafor, strada Polonă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE