Cum a slăbit Luminiţa Anghel 30 de kilogrameDupă ce s-a îngrășat foarte mult, solista a reușit să revină la o siluetă de invidiat. Vedeta a dat jos nu mai puţin de 30 de kilograme. Luminiţa Anghel a renunțat la două alimente și și-a impus o regulă de nutriție.

Cum a slabit Luminita Anghel 30 de kilograme (Foto libertatea.ro)
Cum a slăbit Luminiţa Anghel 30 de kilograme (Foto libertatea.ro)

"Nici măcar de ziua mea nu mâncam dulciuri, evitam consumul de pâine şi rar îmi permiteam câte un capriciu de genul paste, fiindcă îngraşă foarte mult", spune Luminiţa Anghel. 

Artista a ţinut mai multe diete de-a lungul timpului însă spune că doar una a dat rezultatele pe care şi le dorea. 

"Nu recomand dietele draconice şi nici nu cred în dietele care îţi promit o slăbire rapidă. Am testat pe mine orice tip de dietă. Unele au funcţionat, altele nu. Dintre toate dietele, dieta Dukan, bazată pe proteină animală, a funcţionat în cazul meu. Nu am ţinut-o ca la carte, cu stricteţe, ci doar câteva săptămâni, până ce am început să deblochez acul de pe cântar, pentru că la un moment dat s-a întâmplat un blocaj. Începusem să slăbesc, apoi, indiferent ce făceam, nu mia puteam să dat jos nici un kilogram.

În schimb, nu mai mănânc după şase seara, recomand scoaterea pâinii din alimentaţie cu desăvârşire, a băuturilor carbogazoase. Important este să fii relaxat mental şi să ai răbdare să vezi rezultate, pentru că dacă te încrâncenezi şi te oboseşti să găseşti soluţii imediate, nu vei avea rezultat", a povestit Luminița Anghel, citată de Libertatea. 

Etichete: dietă, Luminiţa Anghel, slăbire

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE