Cum a slăbit Oana Radu, fostă concurentă de la "Vocea României". Dieta pe care a ținut-o e celebrăOana Radu, fostă concurentă la "Vocea României, a uimit pe toată lumea când a reapărut la TV. Ea a reușit să slăbească. Tânăra de 20 de ani a reuşit să slăbească 50 de kilograme în mai puţin de şase luni.

Cum a slabit Oana Radu, fosta concurenta de la "Vocea Romaniei". Dieta pe care a tinut-o e celebra
Cum a slăbit Oana Radu, fostă concurentă de la "Vocea României". Dieta pe care a ținut-o e celebră
Foto: romaniatv.ro

Acum Oana a decis să împărtăşească dieta cu toţi prietenii virtuali şi a postat regimul pe care l-a urmat pe pagina ei de Facebook, scrie libertatea.ro.

"Am promis că am să vă povestesc despre felul în care am slăbit. Pe dată de 25 martie, o să împlinesc 6 luni de când ţin regim. În tot acest timp am reuşit să slăbesc 52 de kg. Dietă nu este bazată pe magie , ci pe ambiţie şi determinare. Îi mulţumesc din inima celui mai bun prieten al meu Cătălin Meca, pentru că el m-a ajutat şi „m-a împins" de la spate, mi-a arătat că se poate. Trebuie să vă spun sincer că m-a inspirat foarte mult dietă Dukan şi că alimentaţia mea se inspiră de acolo. Veţi găsi foarte multe reţete. Trebuie să ştiţi că eu nu consum absolut deloc carbohidraţi şi fructe. Mănânc doar proteine şi legume. În primele 20 de zile am mâncat doar proteine, nu neapărat degresate. Nu am exagerat . Apoi, în perioada de croazieră am adăugat legumele. Se pot face o grămadă de reţete. Sărmăluţe, prăjituri şi absolut toate felurile voastre de mâncare preferate se se pot face cu puţină ambiţie. Promit să postez fiecare reţeta, atunci când o să o „gătesc", chiar dacă mama mea este bucătarul meu. Sunt încă la croazieră, pentru că mai am de slăbit încă 12 kg. Nu sunt exagerată, doar că am 1.62 înălţime, şi trebuie să ajung la 50 de kg. Pe lângă dietă , de la care nu m-am abătut nici măcar odată, am mers zilnic la sala, unde două ore am făcut aerobic şi evident „am tras de fiare". Trebuie să ştiţi că aveţi nevoie de un instructor, pentru că singuri nu o să va descurcaţi. De trei ori pe săptămâna am mers la masaj. Sala şi masajul mi-au ajutat pielea. Dacă vreţi să slăbiţi mult, trebuie să ştiţi că aveţi nevoie de ele, pentru că pielea voastră să reacţioneze bine. Pe tot parcursul dietei, am fost supravegheată de medici, mi-am făcut analizele o dată pe luna, pentru că mi-am dorit să slăbesc , dar nu să mă îmbolnăvesc.Pe lângă acestea, am luat constant vitamine pentru par şi piele. Pe lângă regim , sala şi masaj, am luat suplimente alimentare pentru slăbit. Acestea sunt complet naturale, conţin doar plante. Ajută la arderea grăsimilor şi ajută metabolismul. În curând, o să postez pe Facebook-ul meu site-ul de unde le puteţi achiziţiona.", a scris Oana Radu.

Deși dieta Dukan face tot mai multe furori în România, este desfiinţată de nutriţioniştii români. Aceştia susţin că renumita dietă are efecte dezastruoase asupra organismului uman şi, pe termen lung, poate favoriza apariţia unor boli grave. B365.ro vă prezintă riscurile pe care le presupune această dietă şi problemele de sănătate care pot apărea din cauza acestui regim alimentar, potrivit nutriţioniştilor, AICI 

Etichete: Dieta Dukan, Oana Radu

0/2 COMENTARII
MichaelCob
30 May 02:59
+0
VOTURI
-0
wh0cd181528 furosemide online no prescription revia where can i buy nolvadex buy atenolol atarax toradol
ema
06 Apr 15:59
+0
VOTURI
-0
E pb ei ce a facut de a slabit... important e ca a slabit... eu nu stiu ce tot o critica dr laslau sau alti nutritionisti.....

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h