Cum a slăbit Prigoană 40 de kilograme ca să se simtă "ca la 20 de ani". FOTOSilviu Prigoană a slăbit de la 110 kg la 70 şi se simte ca un adolescent. Afaceristul şi-a schimbat hainele şi şi-a dat jos mustaţa.

Cum a slabit Prigoana 40 de kilograme ca sa se simta "ca la 20 de ani" (Foto spynews.ro)
Cum a slăbit Prigoană 40 de kilograme ca să se simtă "ca la 20 de ani" (Foto spynews.ro)

Silviu Prigoană a slăbit aproape 40 de kilograme în decurs de doi ani, iar asta nu s-a întâmplat cu vreo dietă. După o operaţie complicată la dantură, a fost nevoit să mănânce cu paiul.

"Mi-am schimbat mustaţa şi hainele XXL, mă simt ca la 20 de ani", a spus Silviu Prigoană pentru Click.

"Am slăbit din cauza dinţilor. A trebuit să-mi pun vreo opt implanturi, a fost o operaţie mai dificilă, mi se umflaseră gingiile, şi nu puteam nici să înghit, darămite să mai mestec. Aşa că am fost nevoit să mănânc supă cu paiul şi să beau apă încontinuu", a adăugat Prigoană.

"Cât despre proteză, am schimbat-o şi pe asta. Mecanismul a rămas acelaşi, numai că piciorul meu subţiindu-se a trebuit să-mi iau ceva mai îngust în partea unde se montează ea", a încheiat Prigoană.

Etichete: dinti, operaţie, picior, proteza, silviu progoana, slabit

0/1 COMENTARII
sofia
15 sep 18:26
+0
VOTURI
-0
Cand sotul meu s-a operat la doctorul Copaescu, la Ponderas, acum doi ani, in rezerva de langa el mi-a spus ca statea Silviu Prigoana. Oare de ce era internat la cel mai bun spital de genul asta din Europa, la cel mai cunoscut medic in operatii bariatrice? Sa-si faca dintii? Foarte simplu de spus, mai ales in ziua de azi, cand dupa o operatie de gastrci sleeve stai in spital trei zile, inca trei acasa si dupa o saptamana mergi la job si iti reiei viata. Iar daca sotul meu, care nu e un VIP, a putut sa faca lucrurile astea in asa fel incat prietenii, daca nu vroia sa le spuna habar n-aveau ca s-a operat. Si putea spune si el: am baut doar apa si uite ca intr-un an am slabit 40 de kilograme (lucru care s-a intamplat, dar dupa operatie si cu regimul prescris de nutritionistul de la Ponderas!)

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE