Cum arată acum fiica lui Mark Zuckerberg, fondatorul FacebookFondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a publicat pe facebook o fotografie adorabilă alături de fiica sa. În imagine, acesta îşi ţine fiica în braţe, înainte de vizita medicală în care i se va face un vaccin.

Cum arata acum fiica lui Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook
Cum arată acum fiica lui Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook

"Doctor's visit -- time for vaccines!", însemnând "vizita la medic, este timpul pentru vaccin", a scris acesta pe facebook.

Mark Zuckerberg a devenit tată după ce soţia lui, doctorul Priscilla Chan, a născut o fetiţă, care a primit numele Max. "Priscilla şi cu mine suntem foarte fericiţi să îi urăm bun venit fiicei noastre, Max, în această lume", a anunţat atunci Mark Zuckerberg, pe contul său de pe platforma de socializare Facebook.

La scurt timp de la aflarea veştii, Mark Zuckerberg a anunţat că va dona 99% din acţiunile pe care le deţine la Facebook.  

Mark Zuckerberg şi soţia sa, Priscilla Chan, au anunţat marţi naşterea primului lor copil, o fetiţă, precum şi că donează 99% din acţiunile pe care le deţin noii lor fundaţii, "Chan Zuckerberg Initiative", informează AFP şi Reuters.

"Vom dona 99% din acţiunile noastre Facebook, evaluate în prezent la 45 miliarde de dolari, în timpul vieţii noastre pentru a avansa această misiune", au scris părinţii într-o "Scrisoare către fiica noastră Max", postată pe Facebook şi însoţită de o fotografie a cuplului contemplând copilul, potrivit Agerpres.

Etichete: fiica lui Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, Max

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE