INCENDIU COLECTIV. Cum arată acum locul tragediei, la trei luni de la incendiul din club. FOTOUPDATE Sute de persoane au fost, sâmbătă, la #Colectiv pentru a aduce flori şi a aprinde o lumânare în amintirea celor care şi-au pierdut viaţa în incendiul din club. 

TRAGEDIA #COLECTIV. Au trecut aproape 90 de zile de la tragedia din #Colectiv, iar amintirea serii fatidice de 30 octombrie 2015 este şi acum vie, întreţinută fiind de rudele, prietenii şi cunoştinţele celor 63 de persoane care şi-au pierdut viaţa după incendiu. La faţa locului nu mai sunt la fel de multe lumânări ca în primele zile ale tragediei, însă "oamenii frumoşi" care s-au organizat pe reţelele sociale vor să comemoreze astăzi 3 luni de #Colectiv. 

UPDATE Nu mai puțini de 14.000 de persoane au aunțat că vor participa la acest marș, alte 24.000 sunt interesate, în timp ce 53.000 de internauți au fost invitați. Marşul ar urma să înceapă la ora 22.30. 

Sute de persoane au participat sâmbătă la comemorarea a trei luni de la tragedia din #Colectiv. Acestea au adus flori și au aprins lumânări în memoria celor care și-au pierdut viața. 

TRAGEDIA #COLECTIV. Cei care vor să aducă un omagiu victimelor tragediei din #Colectiv sunt aşteptaţi, sâmbătă, începând cu ora 14 în faţa clubului, anunţă #ÎmpreunăRezistăm, pagina de Facebook creată de "oamenii frumoşi" care au avut în #Colectiv în seara tragică de 30 octombrie rude, prieteni sau simple cunoştinţe pe care nu vor să le uite. 

TRAGEDIA #COLECTIV. Organizatorii evenimentului au fost şi ieri în faţa clubului unde au găsit puţine lumânări aprinse pentru cele 63 de victime care şi-au pierdut viaţa după incendiu. 

"Azi nu am numărat mai mult de 10 lumânări. Așa de pustiu era și e la ‪#‎Colectiv‬. Așa că poate maine (n.r. - sambata) vă faceți curaj cât mai mulți și veniți cu flori și multe lumânări. La ora 14 fix, ne vedem la Colectiv. Pentru că mâine se împlinesc 3 luni de când ei au plecat (iar noi am rămas).
Hai să nu uităm (de) Colectiv", îndeamnă organizatorii evenimentului de comemorare de azi pe pagina de Facebook #ÎmpreunăRezistăm care au publicat şi câteva fotografii d ela faţa locului. 

RAPORTUL INSEMEX la Clubul #Colectiv: Buretele de pe tavan NU era îmbibat cu substanţe inflamabile

TRAGEDIA #COLECTIV. Raportul realizat de Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Securitate Minieră și Protecție Antiexplozivă (INSEMEX) arată că buretele de pe tavanul şi stâlpii din Clubul Colectiv NU era îmbibat cu substanţe inflamabile, aşa cum s-a vehiculat în spaţiul public. Potrivit expertizei judiciare, în urma unui experiment făcut în condiţii similare celor din club, focul s-a propagat la fel de repede ca în seara tragediei, adică puţin peste un minut.

Scrisoare către statul român de la o victimă din Colectiv: Sunt extraordinar de dezamăgit

TRAGEDIA #COLECTIV. Costi Rădoi, una dintre victimele incendiului din clubul Colectiv, spune, într-o scrisoare deschisă publicată online, că este extraordinar de dezamăgit de statul român, care, dacă nu este un slab manager, este "foarte bandit". Bărbatul spune că deși public se anunța că spitalele sunt dotate cu toate cele necesare, răniții au beneficiat de pansament speciale pentru arși abia în a patra zi de la internare.

Citeşte şi TRAGEDIA #COLECTIV va fi difuzată pe Discovery. Cum este realizat documentarul şi când se va difuza

TRAGEDIA #COLECTIV. Un documentar despre tragedia din clubul Colectiv, care a avut loc pe 30 octombrie 2015, provocând moartea a 63 de persoane şi rănirea gravă a altor câteva zeci, se află în lucru în prezent la Discovery Networks.

TRAGEDIA COLECTIV.16 răniţi din club, încă internaţi în spitale, la aproape trei luni de la incendiu

TRAGEDIA #COLECTIV. 16 persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv, din Bucureşti, pe data de 30 octombrie 2015, se află în continuare internate în spitale din ţară şi din străinătate. Alte 63 de persoane şi-au pierdut viaţa, de atunci până în prezent.

Etichete: #Colectiv, #ÎmpreunăRezistăm, 3 luni de #Colectiv, comemorare trei luni tragedia #Colectiv, fata locului, morti colectiv

0/3 COMENTARII
Cris
30 Jan 20:46
+0
VOTURI
-0
E nevoie de o Revoluti deosebit de violenta impotriva escrocilor, in tara asta, nu de preoti, nu de marsuri in tacere, nu de bocete, nu de presa tabloida. Toate astea sunt inutile.
Cris
30 Jan 20:44
+0
VOTURI
-0
"Omagiu victimelor din Colectiv"... Bah, tabloid, voi sunteti sanatosi la cap? Oamenii aia nu au murit in razboi, au ars ca shobolanii intr-un club de kakath. E o tragedie, dar asta nu-i face nici eroi, nici ingeri, nici altceva pe oamenii aia, oricata compasiune am avea.

Numai tabloidele de kkth i-au transformat in eroi pe acei oameni care au avut un destin tragic datorita tarii de kktth in care traim cu totii. Ei nu sunt eroi, sunt victime.
Cris
30 Jan 10:35
+0
VOTURI
-0
Articol tabloid, reciclat, ca sa aveti ce scrie. Cate sute de lumanari va asteptati sa gasiti acolo ??? Gata, s-a terminat, viata merge inainte. S-a instalat o troita, lumea poate sa aprinda lumanari, se pot da acatiste, etc. Gata!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE